banner388
banner390
banner410
banner408

Alanyaspor Saffet Susiç’le Anlaştı

Alanyaspor teknik direktörlük görevine Saffet Susiç’i getirdi

banner269

Alanyaspor Saffet Susiç’le Anlaştı

Alanyaspor teknik direktörlük görevine Saffet Susiç’i getirdi

27 Ocak 2017 Cuma 17:45
Alanyaspor Saffet Susiç’le Anlaştı

Alanyaspor teknik direktörlük görevine Saffet Susiç’i getirdi. Susiç’le 1.5 yıllık sözleşme imzalanırken taraflar arasında her konuda anlaşma sağlandı. Kulüp tesislerini gezen teknik direktör Saffet Susiç daha sonra kendisini Alanyaspor’a bağlayan renklere imza attı.

Hocamıza güveniyoruz

Alanyaspor’un başına Türkiye’yi tanıyan bir teknik adamın getirildiğini söyleyen kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, bu ligde bir çok kulüpte görev almış bir hocayla anlaştıklarını söyleyerek takıma katkı sağlayacağını vurguladı. Yeni gelen hocalarına güvenlerinin tam oldukları belirten Başkan  Çavuşoğlu, yeni teknik hocalarıyla beraber yükselişe geçeceklerinden emin olduklarını söyledi.


Durumumuz o kadar kötü değil

Tecrübeli Teknik Direktör Safet Susic ise, "Türkiye’ye tekrar geldiğim için çok mutluyum. Öncelikle sayın başkanımıza ve yönetim kuruluna bu kadar çok adayın içerisinde beni seçtikleri için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla adaylar arasında oldukça ünlü hocalar vardı. Umarım hata yapmadan başarılı olurum. Şehir ve tesisleri çok beğendim. Takımda fena değil. Durumumuz o kadar kötü değil. İyi sonuçlar almamak için hiçbir neden yok" dedi.

Aytemiz Alanyaspor’un puan sıralamasında altında 4 takım yer aldığını kaydeden Susic, "Çok kötü bir durumda değiliz. İnşallah iyi sonuçlar alarak ligde kalacağız. Şimdiden önümüzdeki seneyi de düşünerek çok daha iyi bir takım kurmalıyız. Takıma baktığımda 28 oyuncumuz var. Yeni bir transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Her zaman Türk ligini takip ediyorum ancak çok fazla maç izleme şansım olmadı. Daha çok milli takımı takip ediyorum. Her hafta sonunda maç özetlerini mutlaka izliyordum" diye konuştu.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.