banner388

Alakarga bülbülü böyle avladı

Tokat'ta alakarga cinsi kuş türünün bülbülü avlaması görüntülendi.

Alakarga bülbülü böyle avladı

Tokat'ta alakarga cinsi kuş türünün bülbülü avlaması görüntülendi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 11:38
Alakarga bülbülü böyle avladı

Tokat'ta kent hayatında vahşi doğanın acımasızlığı görüntülendi. Şehir merkezinde yer alan çam ağacına konan alakarga bülbül yavrularını avladı.

Vali Zekai Gümüşdiş Caddesini Gaziosmanpaşa Bulvarına bağlayan köşede yer alan ağaçta meydana gelen olay 2 gencin dikkatini çekti. Yuvadaki yavruları ve yumurtaları yemesiyle bilinen Alakarga  yuvada bulunan 3 yavrunun 2'sini yemeyi anne bülbülün tüm çabalarına rağmen başardı.

Gençlerden Fikret Mehmet Akyol, "Diğer kardeşini yedi ağaçkakan benzeri bir şey. Annesi de ona engel olmaya çalışıyordu. Biz de baktık yerde bulduk işte. Kusuyordu, engel olmaya çalıştık, birazcık kustu ve galiba rahatladı. Şimdi de alıp veterinere götüreceğiz. Artık ne olur bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.