banner388

Ağca’dan Gülen’e İntihar Et Seslenişi

Mehmet Ali Ağca, Fethullah gülen’le alakalı ‘’vicdanın varsa initihar et’’ açıklaması geldi.

Ağca’dan Gülen’e İntihar Et Seslenişi

Mehmet Ali Ağca, Fethullah gülen’le alakalı ‘’vicdanın varsa initihar et’’ açıklaması geldi.

13 Şubat 2017 Pazartesi 12:31
Ağca’dan Gülen’e İntihar Et Seslenişi

Adını 2. Jean Paul’ yaptığı suikastle duyuran Mehmet Ali Ağca, gazetecilere verdiği röportajda Fethullah Gülen’le alakalı açıklamada bulundu.

Gülen bir akıl hastası

Basın mensuplarıyla yapmış olduğu konuşmada, vatanını çok sevdiğini dile getiren Ağca, referandumda herkesin kararına saygı duyulması gerektiğini belirtti.  Gülen cemaatinin Türkiye üzerinde yarattığı etkisinin negatifliğine dikkat çekerek Gülen’in bir akıl hastası olduğunu söyledi.

İslamiyete ihanet etti

Fethullah Gülen’i bir çok insanın rehberi olarak yorumlayan Mehmet Ali Ağca, İslamiyet’e ve Türk milletine ihanete ettiğini söyledi. 1 milyon insanın hayatını uygulamış olduğu siyasetle etkilediğini söyleyen Ağca 3 yıl öncesine kadar herkesin hoca efendisiydi yorumunda bulundu. Fethullan Gülen’in bir akıl hastası olduğunu ve Türkiye’yi felç ettiğini belirten Ağca, “1 milyon insanın hayatını mahvetti. Bir yıl öncesine kadar birkaç milyon insanın rehberiydi. 3 yıl öncesine kadar herkesin hoca efendisiydi. Fethullah Gülen Allah’a, İslamiyet’e ve Türk milletine ihanet etti.

İntihar et

Binlerce insanı tehlikeye attığı düşüncesinde olan Mehmet Ali Ağca, Gülen için ihanet sıfatını kullanarak intihar etmesi yönünde de seslenişte bulundu. Ağca, ‘’Binlerce insanı tehlikeye attı. Darbe girişiminin emrini verdi. İnsanlar başarısız olunca da ‘bunlar bana ihanet etti’ dedi. Bu bir alçaklıktır. Bu kadar insan onun için hayatını feda etti. Bu kadar ikiyüzlülük olmaz. Buradan Fethullah Gülen’e sesleniyorum. Zerre kadar onurun ve vicdanın varsa intihar et. Türkiye’nin de bu konuyu fazla abartmamasını istiyorum. ABD ile falan kavga gürültü boş şeyler. Bırakın gebersin orada. Gelse ne olur gelmese ne olur. Türkiye’nin başına Abdullah Öcal gibi bela olur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karaosman 2017-02-13 15:48:13

Bi sen eksiktin