banner388
banner390
banner410
banner408

Adalet Bakanlığı'ndan iş ilanı

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel için 276 kişilik kontenjan açtı. Adaylar için başvuru işlemleri 19 temmuz 2019'da sona erecek. Başvuru genel ve özel şartları haberimizin detayında...

banner269

Adalet Bakanlığı'ndan iş ilanı

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel için 276 kişilik kontenjan açtı. Adaylar için başvuru işlemleri 19 temmuz 2019'da sona erecek. Başvuru genel ve özel şartları haberimizin detayında...

16 Temmuz 2019 Salı 21:29
Adalet Bakanlığı'ndan iş ilanı

Adalet Bakanlığı'nın iş ilanı için son başvuru tarihi 19 temmuz 2019. Binlerce adaylar arasından 276 personel alımı yapılacak.

Adalet Bakanlığı'nca geçtiğimiz günlerde yapılan resmi bilgilendirmede, Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatına 276 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmiş, başvuruların 5 Temmuzda başlayacağı vurgulanmış ayrıca "Başvurular 05.07.2019 tarihinde başlayıp, 19.07.2019 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvuruların Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığa ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. /Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin ve başka başvuru formu kullananların başvuruları kabul edilmeyecektir.)" ifadelerine yer verilmişti. Hizmetli, İstatistikçi, Psikolog ve Sosyal çalışmacı unvanları için gerçekleşecek personel alımlarına başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra her bir unvan için ayrıca belirtilen başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği vurgulandı.

Duyuruda Şu İfadelerde Yer Aldı : 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların" “Sınav şartı” başlıklı Ek 2 nci maddesinin 8 inci fıkrası ve Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, 2018-KPSS (B grubu) puan sırasına konulmak kaydıyla, her bir unvan için ayrı ayrı boş bulunan pozisyonun 5 katı aday arasından, Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile aşağıda belirtilen pozisyonlara personel alımı yapılacaktır.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.