banner388

720 Bin TL destek verilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK 1001 "Spor Araştırmaları" özel çağrımız açıldığını söyledi.

720 Bin TL destek verilecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK 1001 "Spor Araştırmaları" özel çağrımız açıldığını söyledi.

10 Eylül 2021 Cuma 22:04
720 Bin TL destek verilecek

Bakan Varank, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamasında "TÜBİTAK 1001 - 'Spor Araştırmaları' özel çağrımız açıldı. 720 bin lira destek üst limitine sahip çağrımıza başvuruları bekliyoruz. Bu değerli iş birliği için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ARAŞTIRMA KONULARI  BELLİ OLDU

Araştırma konuları ise "Spor Eğitimi, Spor Elemanı Yetiştirmede Program Geliştirme ve Sporda İstihdam", "Okul Spor Faaliyetlerinin Yapısı, İşleyişi ve Verimliliği", "Spor ve Sağlık", "Sporda Şiddetin, Spor Yoluyla Şiddet ve Bağımlılığın Önlenmesi", "Özel Gereksinimli Bireylerde Spor", "Spor Yönetimi ve Politikası", "Sporda Tesisleşme, Türkiye’nin Sporda Tesisleşme Politikası ve Tesislerin İşleyişi ile Verimliliği", "E-Sporun Toplumsal, Kültürel, Eğitsel, Ekonomik ve Sağlık Üzerine Etkileri", "Sporun Toplumsal İşlevi, Toplumsal Hareketliliğe ve Toplumsal Bütünleşmeye Etkilerine İlişkin Çalışmalar", "Spor Antrenman ve Rehabilitasyon Teknolojileri", "Sporcu Biyomekaniği ve Performans Ölçüm Araç Gereçleri ile İlgili Çalışmalar" ve "Profesyonel Kaliteye Eşdeğer Sporcu Malzemesi Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar" olarak sıralandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.