banner388
banner390
banner410
banner408

50 Kişi Alınacaktı, 160 Başvuru Oldu

Fatsa Ticaret Odası, İşkur ve KOSGEB işbirliği çerçevesinde düzenlenen Girişimcilik kursuna belirlenenden fazla başvuru oldu

banner269

50 Kişi Alınacaktı, 160 Başvuru Oldu

Fatsa Ticaret Odası, İşkur ve KOSGEB işbirliği çerçevesinde düzenlenen Girişimcilik kursuna belirlenenden fazla başvuru oldu

10 Mart 2017 Cuma 13:56
50 Kişi Alınacaktı, 160 Başvuru Oldu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde girişimcilik kursu tertiplendi. Düzenleyenler ise Fatsa Ticaret Odası, İşkur ve KOSGEB. Kursa eğitim verilmek istenen sayı 50 olarak belirlendi. Ama yapılan başvuru sayıları 160’ı buldu. 

Girişimcilik kursuna yoğun ilginin olduğu gözlemlenirken mülakatlara katılan kişilere açmak istedikleri işyerleriyle alakalı fikirleri alındı. 

50 kişinin alınacağı mülakatlar bugün başladı

Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş girişimcilere yönelik yaptığı açıklamada, “FATSO olarak daha önce de İŞKUR ortaklıyla ve KOSGEB destekli ‘Girişimcilik Kursu’nu yapmıştık. Bugünde bu kurslarımızdan bir tanesi daha gerçekleştirmekteyiz. Kursumuza 160 başvuru olmakla beraber 50 kişinin alınacağı mülakatlarımız bugün başladı. 

Yapılan mülakatlardan geçen kursiyerlerimiz 25 kişilik iki sınıftan oluşan ve 10 gün boyunca sürecek eğitim kursumuza katılmayı hak kazanacaklar. İnşallah başta onlar sonrada ülkemize hayırlar vesile getirecek. Umut ediyorum ki kursumuza katılan kursiyerlerimiz ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacak işyerleri açacaklardır. Eğitim süreci bitiminde kursiyerlerimize ‘Girişimcilik2 belgesi verilecek” dedi.
 

Son Güncelleme: 10.03.2017 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.