banner388

4 çocuğuna bakıyor: Eşi için ev hapsi istedi

Giresun'da 1 engelli 4 çocuğuna bakan Mehmet Kakıcı, cezaevinde olan eşi için ev hapsi cezası istedi.

4 çocuğuna bakıyor: Eşi için ev hapsi istedi

Giresun'da 1 engelli 4 çocuğuna bakan Mehmet Kakıcı, cezaevinde olan eşi için ev hapsi cezası istedi.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 10:14
4 çocuğuna bakıyor: Eşi için ev hapsi istedi

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde 2013 yılında eşi cezaevine giren Mehmet Kakıcı (53) biri down sendromlu 4 çocuğuna hem anne hem babalık yapıyor. 

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde 2013 yılında 40 yaşındaki Aynur Kakıcı hapis cezası alarak tutuklandı. Orta Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Kalıcı ise biri down sendromlu, 4 çocuğuna hem annelik hem babalık yapıyor.

Baba Kakıcı yetkililere seslenerek eşinin cezasının ev hapsi olarak çevrilmesini istedi. Down sendromlu ve astım hastası olan 8 yaşındaki Salim Kakıcı'ya bakmak için çalışamadığını söyleyen baba Kakıcı, hiç bir gelirinin olmadığını belirtti.

Yetkililerden yardım isteyen Kakıcı, "Çocuklarım benim her şeyim. Sağlığım elverdiği müddetçe çocuklarıma bakarım çünkü onlar benim evlatlarım ama bende hastayım. 2013 yıl önce eşim Aynur Kakıcı, nefsi mudafaadan adam öldürme suçundan 6 yıl 3 ay hapis aldı. Şu anda 10 ayı kaldı 4 çocuğa artık daha bakamıyorum. Büyük oğlum Eray Kemal Kakıcı (18) lise son sınıfta okuyor. Diğer oğlum Engin Kakıcı (15) lise birinci sınıfta okuyor. 3. çocuğum Yusuf Kakıcı (12) ortaokul 2. sınıfta okuyor. Down sendromlu çocuğum Salim Kakıcı ise ilkokul birinci sınıfa gidiyor. Daha artık ben bu çocuklara bakmaya gücüm yetmiyor. Bende astım ve sinir hastasıyım en küçükleri down sendromlu devamlı annesini sayıklıyor. Daha dayanamıyorum. Komşularımız ve yakınlarımız ara sıra yardım ediyorlar ama taşıma suyla değirmen dönmez. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum eşimin 2013 yılında aldığı 6 yıl 3 ay cezanın kalan 10 ayını çocuklarıyla geçirmesini istiyorum. Çocuklarımla yeteri kadar ilgilenemiyorum. Benim tek isteğim bu çocukların anneleri başlarında olsun istiyorum. En küçük çocuğum büyüyene kadar annesinin cezasının ertelenmesini veya kelepçeli sistemin uygulanmasını istiyorum Allah rızası için” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.