banner388

30 Ağustos- 5 Eylül Haftalık Burç Yorumu- Uzman Astrolog Kübra Tozlu

Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yüceldiği bir yerde; ilişkiler, ortaklıklar, iletişim, çözüm bulmayı isteme, ortaklı işler, empati kurmak, beraber hareket etmek gibi konuları destekliyor. Merkür Terazi aynı zamanda hak-hukuk, haklı olma-hakkı savunma, ticari anlaşmalar, uluslararası ilişkiler gündemimizde olacak.  Bu ay alınan kararlar ay sonu tekrar gözden geçirilebilir, aynı zamanda kararsız olma ve dengesizlikler söz konusu olacaktır. Ek olarak; biraz enerji düşüklüğü, her şeyi sorgulama durumu, bir şey yapmak istemeyen ruh hali, bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlar ve çeşitli kazalar yaşanabilir. Skandallar gündeminizde olabilir. Dış görünüş ile ilgili değişimler isteme, ilişkilerde daha tutkulu olma ve para harcama isteğimiz de artacaktır.

30 Ağustos- 5 Eylül Haftalık Burç Yorumu- Uzman Astrolog Kübra Tozlu

Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yüceldiği bir yerde; ilişkiler, ortaklıklar, iletişim, çözüm bulmayı isteme, ortaklı işler, empati kurmak, beraber hareket etmek gibi konuları destekliyor. Merkür Terazi aynı zamanda hak-hukuk, haklı olma-hakkı savunma, ticari anlaşmalar, uluslararası ilişkiler gündemimizde olacak.  Bu ay alınan kararlar ay sonu tekrar gözden geçirilebilir, aynı zamanda kararsız olma ve dengesizlikler söz konusu olacaktır. Ek olarak; biraz enerji düşüklüğü, her şeyi sorgulama durumu, bir şey yapmak istemeyen ruh hali, bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlar ve çeşitli kazalar yaşanabilir. Skandallar gündeminizde olabilir. Dış görünüş ile ilgili değişimler isteme, ilişkilerde daha tutkulu olma ve para harcama isteğimiz de artacaktır.

31 Ağustos 2021 Salı 16:22
30 Ağustos- 5 Eylül Haftalık Burç Yorumu- Uzman Astrolog Kübra Tozlu

Koç ve Yükselen Koç;

Beraber  hareket etme, ortaklı işler, yeni ilişki, ilişkisi olan ve sorun varsa çözüme ulaştırma, beraber karar verme isteği söz konusu olabilir. Hafta ortalarına doğru enerji de biraz düşme yeme içme ve bağırsak sorunları olabilir. Negatif insanlardan çabuk etkilenebilir, iş yerinde ve iş arkadaşları ile konuşmalarına dikkat çeşitli sorunlar ve söylemler sıkıntı yaratabilir. Tutkunuz ve kıskançlığınız artıyor. Gerginlikler yaşanabilir. 

Boğa ve Yükselen Boğa;

Anlaşmalar, sözleşmeler, çok fazla koşuşturma ve beraber hareket etme hali gündeminizde. Sağlık açısından bel, böbrekler, rahim ile ilgili sorunlar ve tedaviler olabilir. Aşk ilişkileri konusunda zihninizi çok yorabilir ve zihin karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz içinde sizi yoran ve üzen insanları hayatındanızdan çıkarabilirsiniz. İş ile ilgili konularda kadınlarla anlaşmazlıklar yaşanabilir. 

İkizler ve Yükselen İkizler;

Yeni flörtler söz konusu olabilir. Yaratıcılık ön plana çıkabilir. Çocukla ilgili olumlu gündemler olabilir. Yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz veya yeni farkına varabilirsiniz. Kariyer ve aile arasında dengesizlikler yaşanabilir, sorunlar çıkabilir. Dağılmadan, suçlama yapmadan ilerleye bilmelisiniz. Güvensizlik sorunları yaşanabilir. Aşk ilişkilerinde tutku artıyor, daha tensel-dokunsal olunabilir. Korku ve endişeler ile yüzleşmeler yaşayabilir ve dış görünüşte değişiklikler yapılabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

İkili ilişkiler, ev-aile-yuva konularında iyileşmeler, eşya alımı veya yeni düzenlemeler, ev değiştirme/taşınma olabilir. Beraber alınan kararlar, yapılan planlar,  konuşarak çözme enerjisi hakim. Kardeşler, kuzenler, akrabalar ile çatışmalar anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kurban psikolojisine düşme görülebilir. Hayal kırıklıkları olabilir. Evrak-belge ve anlaşmalarda sorunlara dikkat. Dikkat dağınıklığı olacağı için yolculuklarda kazalara dikkat etmekte fayda var. Tutkunnunuz artabilir. Para konularında çalıştığınız kişilere ekstra dikkat etmelisiniz. İlişkilerde değişim,dönüşüm, iyileşmeler söz konusu.

Aslan ve Yükselen Aslan;

İletişim artıyor, seyahatlere çıkılabilir özellikle araba seyahatleri, yeni eğitimlere başlayabilir başlama kararları alınabilir. Fazla para harcama isteği yaşanabilir. Hak ettiğiniz parayı alamama söz konusu olabilir. Aile’de sağlık sorunları olabilir. Dalgın ve unutkan olabilirsiniz. İş yerinde bir baskı hissedebilirsiniz. Alım-satım veya yeni imza işlerinde şanslısınız. İkna yeteneğiniz artıyor. Yeni planlar yapılabilir yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerde daha tatlı dilli olunabilir. Tutkunuz ve enerjiniz artıyor. Endişe, korku ve  fobiler tetiklenip yüzleşilebilirsiniz. Para ve sağlık konularına ekstra dikkat etmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak;

Düşündüğünüz, planladığınız konuları icraata dökebilir.Kaynaklarımı nasıl değerlendirebilirim, Nasıl daha fazla kazanabilirim düşünceleri olacaktır. Hızlı karar alma ve fazla para harcama söz konusu. Beyin fırtınaları yapabilir, fazla konuşma ve iletişim trafiğinde kalabilirsiniz. Ev-kariyer dengesini kurmaya çalışıp aynı zamanda neyi-nasıl istiyorum konularını tekrar ele alabilirsiniz.  Koşulları doğru yönetmek önemli. Hormonlar ve bağışıklık sistemi sorunları olabilir tedavi ile uğraşabilirsiniz. Kanma-kandırılma durumları yaşanabilir.  Partneriniz varsa hayatında karmaşalar olabilir ve bu size yansıyabilir. İlişkiniz yok ise yeni ilişkilere dikkat ,hayal kırıklıkları olabilir, kapılmamaya dikkat etmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Dış görünüşde değişiklik isteği, ilişkiler ile ilgili hayati kararları ele alınabilirsiniz. Kaçırdınız fırsatlar tekrar sunuluyor bu hafta size. Yeni kararlar alabilir, farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hareket enerjiniz düşük olabilir. Korkularınızla yüzleşmeler olacaktır. Kazalar ve sağlık sorunları gündeminize gelebilir. İlişkilerde beklenmeyen bazı şeyleri öğrenebilirsiniz. Nazar etkisinde kalanabilir. Sorgusuzca kimseye inanmamanız gereken bir hafta. Ev ilgili sorumluluklar baskı altında hissiyatı yaşatabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Doğru kararlar alma, doğru ifade biçimi, denge-uyum bu hafta gündemizde. Arkanızdan çevrilen işleri görebilir ve yüzdeşebilirsiniz. Sizi zorlayan ve yoran konuşmalar içerisinde kalınabilir. Arkadanızdan yapılan dedikodu ve söylenen yalanlar ortaya çıkabilir. Bazı yüzleşmeler biraz zorlayabilir sizi. Psikolojik olarak güçlü kalmaya çalışmalısınız. Yeni başlangıçlar yapma zamanı değil sizin için. Çevrenizde sağlık sorunları yaşayanlar olabilir. Platonik ve gizli ilişkiler var ise iletişimde krizler yaşanabilir. Tutkunuz artıyor fakat dikkatli yönetmelisiniz.

Takıntı yapabilir ve kendi kendinizi yorabilirsiniz. Bu zorluk ve enerjiler sizi dönüştürüyor. 

Yay ve Yükselen Yay;

İletişim artıyor, hareketliliğiniz artıyor, yeni anlaşmalar, yeni çevreler bu alanlarda destekleniyorsunuz. Beraber hareket etme isteği ve yeni iş teklifleri alınabilir. Tanıdık vesilesi ile iş alanında destek görebilirsiniz. Topluluklara karışıyorsunuz, yeni fikirler yeni düşünceler ortaya çıkabilir.

Eski arkadaş veya ilişkiler gündeme gelebilir ya da iletişime geçilebilir.  İş temponuz artıyor. İlişkiler ortaklıklar için sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar yapabilir ve çevrenizde bir kadınla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Kariyer hayatı,toplumdaki yeri, neler yapmak istediği ve ilişkiler gündeminizde olabilir. Mülakatlar ve iş başvuruları alanında destekleniyorsunuz. Aile’de arabulucu olabilirsiniz. Hayaller, Eğitim konuları, hukuksal konular, evraklar-belgeler konularında  dağınıklık, önünü görememe ve krizler yaşanabilir. Bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir. Var ise  partner ile veya partnerin kardeşleri-arkadaşları ile çatışmalar zorluklar yaşanabilir. Eşya-para kaybetme, düşürme durumlarına dikkat. Hırsınız artıyor. Dış görünüşünüze daha özen gösterme durumu söz konusu olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova;

Hukuksal konular, yeni başvurular, yeni eğitimler ve  girişimler, yurtdışı planları, kendini doğrunifade etme alanlarında destekleniyorsunuz. Ortak alınmış kararlarda istenmeyen durumlar yaşanabili. Beklenmeyen durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Psikolojik sorunlar,bağışıklık sistemi, sindirim sistemi ve  hormonlar konusunda sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ameliyat gibi durumlar söz konusu ise istenmeyen durumlar, semptomlar yaşanabilir. Tedirgin bir ruh hali içine girilebilir. Cinsellik ve tutkunuz artıyor. Negatif insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık;

Eşi ile ve ortaklı işleri yönetmek, masaya yatırmak, yeni düzen veya düzenlemeler getirmek gündeminizde. Yeni kararlar alınabilir. Kayıplar ve krizler olabilir. Kendi derinliğiniz ile yüzdeşebilirsiniz. Psikolojik sorunlar gündeme gelebilir. Geçmişe gidebilir ve farkındalıklar yaşanabilir. Rüyalarınız çıkabilir veya rüya yolu ile bilgiler alınabilir. Sezgileriniz güçleniyor. Kararsızlıklar yaşayabilir ve  bazı şüpheleriniz doğru çıkabilir. Ani çıkışlar yapmamaya dikkat. Partneriniz var ise sağlık sorunları olabilir. Finansal olarak para harcama olabilir. Kadın akrabaların hayatında bir sorun veya psikolojik sağlık sorunlar ortaya çıkabilir. ilişkinizde tutku ve cinselliğiniz artıyor, bel bölgesi, böbrekler, rahim ve üreme konularında bir tedavi durumu olabilir.

UZMAN ASTROLOG KÜBRA TOZLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hiçkimse 2021-09-01 20:39:48

Ablacım naptın sen ya bütün burçların içinden geçmişsin yok sağlık sorunu yok psikolojik sorun yok partnerin ile sorun herkes kötümü olsun kimse iyi olmasınmı valla bi sen böyle kötü kötü yazmışsın benden söylemesi