banner388

20 Yıl Boyunca Silahların Gölgesinde Büyüdüm

Son dönemin eleştirilen ismi Mahsun Kırmızıgül, hakkında söylenenlere cevap veren bir bildiri yayınladı

20 Yıl Boyunca Silahların Gölgesinde Büyüdüm

Son dönemin eleştirilen ismi Mahsun Kırmızıgül, hakkında söylenenlere cevap veren bir bildiri yayınladı

02 Şubat 2017 Perşembe 16:22
20 Yıl Boyunca Silahların Gölgesinde Büyüdüm

Son filmi ’’ Vezir Parmağı’’ ile Osmanlı ve Müslümanlığı kötülediği yönünde yapılan eleştirilere maruz kalan sanatçı teröre destek olduğu yönünde yapılan haberlere cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

Barış ve kardeşliğe hep önem verdim

Yapmış olduğu açıklamada Mahsun Kırmızıgül, hayatı boyunca sevgiye, kardeşliğe ve barışa kucak açan biri olarak hayatını sürdürdüğünü aksi bir algı ve davranışta hiçbir zaman olmadığını söyledi. Hakkında yapılan karalamaların hiç birinin doğru olmadığını dile getiren Kırmızıgül, medya organları ve sosyal medyada yer alan haberlerin, paylaşımların kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Kötülüğe hizmet etmedim

Bu zamana kadar sanat yaşamında değerli işler yapmak için çaba sarf ettiğini çekmiş olduğu sinema filmlerinde de başkalarını karalama, incitmeye çalışmak gibi bir amaca hiçbir zaman hizmet etmediğini ifade etti. Sinema filmlerinde kendisini destekleyen insanlara her zaman teşekkür ettiğini vurguladı. Basında yer almak adına çığırtkan söylemlerden beslenmediğini, sahip olduğu ahlakında buna izin vermeyeceğini dile getirdi.4

Hakkımda söylenenler iftira

Son filmiyle gündem olan sanatçı Mahsun Kırmızıgül, filmine ve kendisine karşı yapılanlara cevap verdi. Hakkında yaratılan karalama kampanyasının içeriğinin doğruları yansıtmadığını açıklayan Kırmızıgül, kendisinin ve filminin PKK’ya hizmet ediyor algısının toplumda yaratılmasına da tepki göstererek bahsi geçen suçlamaları iftira olarak niteledi.
Bildiğiniz gibi son filmim olan Vezir Parmağı ve şahsım hakkında birkaç aydır oldukça fazla iftira ve asılsız karalamalar yapılıyor. Film vizyona girmeden, filmin Osmanlı’yı ve Müslümanlığı kötülediğini belirten bu karalamalar, filmin vizyona girmesi ile alınan her biletin PKK’ya ve dolayısı ile bu ülkeye kurşun olarak döneceği yönünde bir algıya dönüştürüldü. Böyle bir yalan ve iftira olabilir mi?

Silahların gölgesinde kaldım

Hangi örgüt olursa olsun terörü her zaman lanetlediğini, yıllarca Diyarbakır’da silahların gölgesi altında büyüdüğünü ama her defasında barış ve kardeşlikten yana düşünce doğrultusunda hareket etmeye çalışıp yaşamak istediğini anlattı.
Mahsun Kırmızıgül son filmi Vezir Parmağı hakkında ise şunları söyledi;
Vezir Parmağına gelecek olursak, sadece şunu bilmenizi istiyorum. 15 Temmuz felaketinden sonra kimseler bir yere yatırım yapmazken, ben ülkemizin en zor zamanlarında hayat devam etsin, insanlar korkup evlerine kapanması, bir parçada olsa yüzlerinizi güldürebileyim diye Vezir Parmağı filini yaptım. Bu filmi yaparken tek isteğim, Tosun Paşa – Şekerpare - Yedi kocalı Hürmüz kıvamında bir film yapmak, Ertem Eğilmez gibi büyük hocaların izinden gitmekti. Ortaya çıkan Vezir Parmağı filmimizi her izlediğimde, iyiki de böyle düşünmüşüm diyorum. Bu filmi izlediğinizde, o filmlerin kıvamında bir gülümseme hissederseniz ne mutlu bana…

Kaynak: Hürriyet
 
 
Son Güncelleme: 02.02.2017 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat uyar 2017-02-02 20:10:14

Bu ülke darbeler yaşarken nerdeydiniz sizin safınız belli ama bu millet keriz değil ve bu millet hak ettiğimizi verecektir

Avatar
Misaifr 2017-02-03 00:35:13

Şeref fukarası hain seni ABD de edebiyatıda öğrenmiş bu ülkede kazandın lan parayı ABD de partal atma