banner388
banner390
banner410
banner408

2 çocuk annesi kadın kültür balıkçılığı yapıyor

Ordu'da 2 çocuk annesi kadın, hem kültür balıkçılığı hem de ev hanımlığı yapıyor.

banner269

2 çocuk annesi kadın kültür balıkçılığı yapıyor

Ordu'da 2 çocuk annesi kadın, hem kültür balıkçılığı hem de ev hanımlığı yapıyor.

24 Mayıs 2018 Perşembe 11:18
2 çocuk annesi kadın kültür balıkçılığı yapıyor

İstanbul'dan memleketi Ordu'ya dönen aile havuz balıkçılığı yaparak geçimini sağlıyor. Ordu'nun Kabadüz ilçesinde ikamet eden Bayram ailesi havuzlarda alabalık yetiştiriyor. Musakırık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde havuz kuran Yasemin Bayram, hem ev hanımı hem de balıkçılık yapıyor.

7 yıl önce eşi Şenel Bayram ile İstanbul'dan memleketlerine dönen Yasemin Bayram kendi işinin patronu oldu. Yasemin Bayram yaptığı açıklamada “Eşimle aldığımız ortak kararla 7 yıl önce İstanbul’dan memleketimize kesin dönüş yaptık. Burada eşimin daha öncesinde kapattığı balık havuzları vardı. Havuzları tekrardan hayata geçirerek alabalık yetiştirmeye başladık. Eşim tarlada ve bahçede çalışırken ben de ev işlerinin yanında her gün balıklarımızın günlük bakımını yapıyor, gelen müşterilerimize balık satıyorum. Gerçekten güzel keyifli bir iş” dedi.

Yasemin Bayram'ın eşi Şenel Bayram ise, “Ben tarla ve bahçede çalışırken, eşim de çocuklarımız ve havuzlarla ilgileniyor” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 24.05.2018 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.