banner388

2 bin 500 kişi Afrin'e gitmek için askerlik dilekçesi verdi

Tokat'ta 2 bin 500 vatandaş Afrin'de düzenlenen operasyonlara destek vermek için askerlik dilekçesi verdi.

2 bin 500 kişi Afrin'e gitmek için askerlik dilekçesi verdi

Tokat'ta 2 bin 500 vatandaş Afrin'de düzenlenen operasyonlara destek vermek için askerlik dilekçesi verdi.

25 Ocak 2018 Perşembe 10:46
2 bin 500 kişi Afrin'e gitmek için askerlik dilekçesi verdi

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için askerlik başvurusunda bulundular. 

Bahçelievler Askerlik Şubesi önünde toplanan TOKKON üyeleri, 2 bin 500 kişinin gönüllü askerlik dilekçesini şubeye teslim etti. Düzenlenen basın açıklamasına Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu da katıldı.

YÜZ BİNLER CEPHEYE GİTMEYE HAZIR

TOKKON Genel Başkanı Mehmet Salih Ün yaptığı açıklamada, "Gaziosmanpaşa’nın evlatları, Onbeşlilerin torunları olarak askerimizin ve devletimizin, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız, mazlumların umudu, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz. Bugün İstanbul’da yaşayan 600 bin Tokatlı hemşehrimiz adına askerlik şubemize dilekçelerimizi getirdik. Gerekli görüldüğü takdirde yüz binlerce insanımızla cepheye gitmeye hazırız” dedi.

"ASKERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYIZ"

Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise, "Toplumun ne kadar yaşayan etnik yapısı varsa Çanakkale’den düşmanı içeri sokmadık. 15 Temmuz’da da sokmadık. Bugün de Afrin’de Mehmetçiğimiz, beklemesinler, dönmeyeceğimiz diyerek Afrin’e operasyona gittiler. Bu operasyon kime karşı ? Sadece PYD, PKK, YPG ve DEAŞ denen örgütlere karşı değil. Hem onlara hem de terör koridorunu kurmak isteyen onların ağa babalarına karşı büyük bir mücadele veriliyor. El Bab’da nasıl başarılı olduysak Afrin’de de aynı şekilde başarılı olacağız. Mehmetçiğimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, toprağımıza göz dikenin gözünü çıkartırız diyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-25 11:47:51

her ilden akda var karada var bir kişi kızıl elma dedi diye herkes kızıl elmayı bilmez bile o nu bilen bilir yetiştirilmiştir oralarda vatanı koruyanla vatanı satan aynı olamaz tabii ki