banner388

15567 Kamu Personeli alınacak

Ekim ayı içerisinde 81 ili kapsayan 15567 personel, işçi ve memur ve kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

15567 Kamu Personeli alınacak

Ekim ayı içerisinde 81 ili kapsayan 15567 personel, işçi ve memur ve kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

28 Eylül 2021 Salı 23:40
15567 Kamu Personeli alınacak

Ticaret Bakanlığı 60 Memur Alımı

Ticaret Bakanlığı resmi duyurusu ile bakanlık bünyesinde Gümrük Başkanlığı, Dış Ticaret Grup Başkanlığı ile İç Ticaret Grup Başkanlığı bünyesine toplam 60 kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. Başvuru tarihi 4-13 Ekim 2021 arasında olacak.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 10 Kamu Personel Alımı

Hakimler ve Savcılar Kurulu veri hazırlama kontrol işletmeni ve hizmetli alımı yapacağını açıkladı. Yayınladığı ilan ile başvuru tarihi ve şeklini adayların erişimine sundu.  Başvuru tarihi 4-8 Ekim 2021 arasında olacak.

GAİB 17 Devlet Memuru Alımı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 15 kişi Uzman Yardımcısı, 1 kişi idari memur ve 1 kişi idari memurun ise engelli olarak alınacağı açıklandı. Başvurular 25 Ekim tarihine kadar sürecek

Tarım Kredi Kooperatifleri 46 Kamu Personeli Alımı

Tarım Kredi Kooperatifleri resmi adresinden paylaşılan ilanda toplamda 46 Kamu personeli alınacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi 1 Ekim.

TUİK 4 Memur Alımı

Türkiye İstatistik Kurumu 4 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Başvurular 7 Ekim'e kadar sürecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 İtfaiye Eri Alımı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının yayınlamış olduğu açıklamaya göre 125 kamu personeli alımı yapılacak. açıklandı.Başvurular 4 Ekim'e kadar sürecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 4 Sağlık Personeli Alımı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli 1 büro personeli alımı, 1 sağlık teknikeri alımı ve 2 diğer sağlık personeli alımı ile beraber toplam 4 personel alımı yapacağını ilan etti. Başvurular 11 Ekim'e kadar sürecek.

Merkez Bankası 40 Personel Alacak

Merkez Bankası kamu personeli alımı için yeni bir ilanı resmi sayfası üzerinden duyurdu. Paylaşılan ilanda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bünyesine 40 sözleşmeli kamu personel alımı duyuruldu. 4 Ekim tarihinde başvuruları sona erecek.

MKE 131 Personel Alımı Yapılıyor

Makine ve Kimya Endüstrisi 13 meslekte Ankara, Kırıkkale ve Çankırı şehirlerine 131 personel alıslekler Başvurular 30 Eylül'e kadar sürecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 9 Personel Alımı

Kıyı Emniyet Müdürlüğü daimi 9 kadroda personel alımı yapacağını ilan etti. Başvurular 1 Ekim'e kadar sürecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 12 Bilişim Personeli Alımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 12 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular 11 Ekim'e kadar sürecek.

Milli Eğitim Bakanlığı 14961 Öğretmen Alımı

MEB 14 Bin 961 öğretmen alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular 8 Ekim'e kadar sürecek.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 3 Personel Alımı

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanda 3 sözleşmeli kamu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular 9 Ekim tarihine kadar sürecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı 30 Öğretmen Alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatı bünyesine 30 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak unvanların 2 farklı unvanda olduğu ve bu unvanların Dini Musiki Öğretmeni ve Kuranı Kerim öğretmeni olmak üzere 2 farklı nitelikte olduğu açıklandı. Başvurular 11 Ekim'e kadar sürecek.


Alucra Belediyesi 6 Düz Memur ve Zabıta Alımı

Alucra Belediyesine GİH kadrosu ile 6 kişi düz memur, VHKİ, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri ünvanlı kamu personeli alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular 13-15 Ekim arasında alınacak.

Kaynak: kamupersonelialim.com

Son Güncelleme: 29.09.2021 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUN İŞSİZLİK 2021-09-29 15:09:17

...........................................................................................