banner388
banner390
banner410
banner408

15 Temmuz Samsun’da anma etkinlik programı belli oldu

Darbe girişiminin birinci yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da 15 Temmuz anma programı düzenlenecek. Peki programda neler var? Haberimizde.

banner269

15 Temmuz Samsun’da anma etkinlik programı belli oldu

Darbe girişiminin birinci yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da 15 Temmuz anma programı düzenlenecek. Peki programda neler var? Haberimizde.

14 Temmuz 2017 Cuma 11:19
15 Temmuz Samsun’da anma etkinlik programı belli oldu

Takvim yaprakları 15  Temmuz 2016 tarihini gösterdiğinde çok öncesinden planlanan hain girişimin ilk adımı atıldı. Askerler araçlarıyla İstanbul Boğaziçi Köprüsü girişinde barikatını kurdu. Aylar öncesinden kurulan hain plan işleme konulmuştu.

Türk halkı ise olup bitenden habersiz gördükleri manzara karşısında neler olduğunu merak ediyordu. Akıllara ise darbe yapılması hiç gelmemişti. Ama sonrasında gelişen olaylar darbenin yapılmaya çalışıldığını gösterdi.

Cumhurbaşkanı'nın çağrısından sonra vatandaşlar sokağa döküldü

Devreye Cumhurbaşkanı Erdoğan girdi, telefon üzerinden canlı görüntülü konuşma gerçekleştirerek Türk halkından sokağa çıkmaları çağrısında bulundu. Ve o andan sonra vatanını seven yüzlerce, binlerce Türk vatandaşı kendini dışarıya , tankların kurşunların önüne attı.

Türkiye tarihinde yapılması planlanan bir darbe girişimi böylece engellenilmiş oldu. Şimdi o olayın üzerinden 1 yıl geçti. 15 Temmuz anma etkinlikleri Türkiye genelinde yapılma kararı alındı. Peki Samsun’da yapılacak olan programda neler var?

İşte Samsun’daki programdan satır başları

Samsun’da Cumhuriyet Meydanı’nda şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak. Darbe girişiminin yapıldığı güne dair videolar izlenecek. Gece saat 00.13’te camilerden sela sesleri yükselecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’ten halka hitap edecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihan Cihangir 2017-07-14 13:18:02

Şimdi bazı kişiler karar almış diyorki 15 temmuzda sokağa çıkmama kararı aldım niye çünkü makarnacı korkuyor ağaları birşey der diye ama ülke karıştıralım siyoniste hizmet edelim budayı onurlandiralim dedinmi eve girmiyor

Avatar
Ahmet 2017-07-15 12:08:02

Plajlarda sigaraya yasak gelmeli cekirdek yemek yasaklanmali deniz kenarlarinda suriyeliler gonderilmeli bedava gurultuye agir cezalar gelmeli trafik cezalari agir olmali her taraf cok pis samsunda kokuyor her taraf bu ne y'a