banner388

15 Temmuz logosu netleşti

2016 yılının 15 Temmuz tarihinde darbe girişiminde bulunuldu. Yüzlerce kişi şehit oldu. Bu önemli günün resmi logosu gerçekleştirildi.

15 Temmuz logosu netleşti

2016 yılının 15 Temmuz tarihinde darbe girişiminde bulunuldu. Yüzlerce kişi şehit oldu. Bu önemli günün resmi logosu gerçekleştirildi.

11 Temmuz 2017 Salı 11:40
15 Temmuz logosu netleşti

Türkiye tarihinde kayda geçen önemli bir olay olan 15 Temmuz günü unutulmayacak olayları hafızalara kazıdı. Akşam saatlerinde İstanbul Boğazı’nda köprüye çıkan askeri araçlar vatandaşlara ‘’neler oluyor’’ sorusunu sordurdu. Çok süre geçmedi ve gerçek anlaşıldı. Darbe yapılacaktı. 

Darbe engellenmeye çalışıldı

Hükümet kanadı, olaya anında müdahale etmek adına kamuoyunu ve toplumu bilinçlendirecek açıklamalar yapıp ve önlemler alarak darbe girişiminin engellenmesi için çalışmalara başladı. Türk halkı da bu durum karşısında devletten gelen sese kulak verdi ve kendisini tankların önüne atarak yapılmak istenen darbe girişiminin önüne geçmek istedi. 

Resmi logosu netleşti

O gece Türkiye 240 vatandaşını darbe girişimi olayına şehit verdi. Hayatını kaybedenlerden 62’si polis 5’i asker 173’ü ise sivil vatandaştı. 15 Temmuz’un üzerinden bir yıl geçmesine günler kala yıl dönümü yaklaşırken resmi logosu netleşti.

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Genel Koordinatörü Orhan Karakurt, 15 Temmuz anma etkinliklerinin resmi logosunun duyurusunu yaparak Twitter hesaplarında kullanılmasını istedi.

Kaynak: Haber7
 

Son Güncelleme: 11.07.2017 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.