banner388
banner390
banner410

Hazırlık boyunca geçen süre zarfı içinde birçok haberlerle gündemimizi meşgul eden bilgilerle karşılaştığımızı söylemek ve belirtmek istiyorum. Yaşanan gelişmeler, hazırlanan tablolar birkez daha gösterdi ki Samsunspor'un kısır ve zayıf tartışmalara boyun eğmemesinin gerektiğini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. Dostunu düşmanını bize göstermiştir. Samsunspor'u seveni sevmeyeni açıkca ifşa etmiştir. Dikkatli olmak gerek önemli ve zor virajdan geçiyoruz.

Maça gelecek olursak bildiğiniz gibi geçen hafta saha ve seyircisi önünde bir puan alan Samsunspor'umuz bu hafta deplasmanda üç puan alarak kritik bir zafer elde etmiştir. Bu galibiyette payının büyük kısmını genç kalecimiz Furkan köseye armağan etmek desek yanlış olmaz sanırım gerek geçen sene göstermiş olduğu başarısız performansını bu sene telafi edecek noktalara taşıması taraftarımızı da mutlu edecektir; formayı kolay kolay bırakmayacağının sinyalidir bu belirli dakikalarda etkili oynayan takımımız bazı zaman diliminde de pozisyon verdiğini söylemek gerek coşkulu ve istekli oyununu maçın tamamına taşıması Samsunspor'a büyük fayda sağlayacaktır.

Birinci ve  ikinci bölgede etkili olan takımımız üçüncü bölgede güçsüz ve topu dağıtacak bir ismin olmaldığı için zaman zaman zorluk çektiğini hemen hemen hepimiz gördük; bu mevkiye takviyelerle güçlendirilmesi acilen gerektiğini düşünüyorum.İlerleyen haftalarda takımımızın tamamen oturacağını düşünüyorum.Handikapa kapılmadan yoluna devam edebilmeli gelecek hafta oynayacak A.demir maçını galibetle kapatırsa şehrimizinde havaya gireceğini ivedikle siz değerli okuyucularımla paylaşmak istiyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.