banner388
banner390
banner410

Geçen hafta Adana Demirspor maçından alınan bir puanın ardından, Erzurum karşılaşmasından alınan üç puan bundan sonra ligin alt sıralarını değil üst sıralarını düşünmemizi sağladı. Tüm olumsuzluklara rağmen üç hafta da alınan yedi puanı doğrusunu söylemek gerekirse hangimiz tahmin edebilirdik ki ? Şehir,  Sayın  Valimizin yarattığı sinerjiyi yaşamaya başladı.

Engin İpekoğlu'nun ağır olan Erzurumspor defansını kanatlardan Samaras ve  Enes’le yıkmak düşüncesi ne kadar doğruysa,  Ayite’nin  rakip defansın çıkmaması için pres yapmasını beklemek de bir o kadar yanlıştı. Bence  forvette Muhammet Beşir ve arkasında Göksu’nun dördüncü bölgede rakip defansın çıkmaması için yapacakları pres daha etkili ve baskılı olurdu sanırım.

Enes, Enes, Enes... 

Kimi zaman kızdığımız, kimi zaman ayakta alkışladığımız bu Samsun’un çocuğuna destek verelim.  Uzun bir aradan sonra ilk defa geleceği aydınlık bir topçu çıktı alt yapıdan.  Bu hafta attığımız golün hazırlanışında; Samaras, Enes ve Göksu üçlüsünün, topa  hükmetmeleri  gerçekten harikaydı.

Yavaş yavaş takım olmayı başaran bu topçuların ileriki haftalarda doğaçlama futboldan, taktik anlayışlı ve sistemli bir futbola geçiş yapacağına inanmak istiyorum. Ama sayın Engin hocam buna engel oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.