banner388

Ziraat Bankası'ndan faiz indirimi!

Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredileri faizlerinde indirime gitti. Konut kredisi faizi 120 aya kadar yüzde 1.28 oldu.

Ziraat Bankası'ndan faiz indirimi!

Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredileri faizlerinde indirime gitti. Konut kredisi faizi 120 aya kadar yüzde 1.28 oldu.

01 Mart 2019 Cuma 12:50
Ziraat Bankası'ndan faiz indirimi!

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç ve konut kredisi alacaklara müjde. Konut kredisi faizi 120 aya kadar yüzde 1.28'e inerken, ihtiyaç kredisi faizi ise 60 aya kadar yüzde 1.53'e indirildi.

Bankadan kredi indirimleri ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ziraat Bankası ülkemize katma değer sağlayan her ekonomik faaliyetin yanında olma anlayışının bir parçası olarak konut sektörüne uzun yıllardır öncü ve etkin finansal çözümler sunmaktadır. Her yıl pazar payını kesintisiz artıran Ziraat Bankası konut kredilerinde sektörün açık ara lider bankası konumuna ulaşmıştır.

Ziraat Bankası, müşterilerinin konut kredisi taleplerini; uygun faiz oranları, üstün hizmet kalitesi, hızlı ve kolay değerlendirme süreçleri, her kesime uygun koşullarda sunulan geniş ürün yelpazesi ve gelire uygun özel ödeme planı seçenekleri ile karşılamayı sürdürmektedir.

Ziraat Bankası; bir yandan konut üreticisi firmalarımız ile bireyleri düşünen çözüm önerilerini sürekli geliştirmeye devam ederken, aynı zamanda vatandaşlarımızın mümkün olan en iyi maliyetle konut edinmelerini amaçlamaktadır. Bu çerçevede Ziraat Bankası; son dönemde ekonomide yaşanan olumlu gelişmeleri ve maliyetlerde görülen iyileşmeyi müşterilerine yansıtmak amacıyla konut kredisi faiz oranlarını 04 Mart 2019 tarihinden itibaren 120 aya kadar tüm vadelerde aylık %1,28’e indirmiştir
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2019-03-01 16:24:36

Faiz indirimini yapıyorlar iyi güzeldeee kredi talep edene hertürlü güçlüğü çıkartıyorlar düşün artık çalışan vatandaşa bile kefil getir diyorlar..asla para vermiyorlar..bunların hepsi göz boyama..