banner388

Yerli otomobil için 1500 personel alımı müjdesi

Türkiye'nin sabırsızlıkla beklediği yerli otomobili TOGG tarafından 1500 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yerli otomobil için 1500 personel alımı müjdesi

Türkiye'nin sabırsızlıkla beklediği yerli otomobili TOGG tarafından 1500 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

18 Ocak 2021 Pazartesi 23:03
Yerli otomobil için 1500 personel alımı müjdesi

Bursa Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı devam eden Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından iş arayanlara personel alım müjdesi verildi.

TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda,  "2021 yılına planlarımız doğrultusunda üst yapı çalışmalarına başlayarak girdik. Gemlik Tesisimizde üst yapı inşaatı için ocak ayında 220, toplamda 1.500 personel istihdam edilecek. Bizi izlemeye devam edin." ifadelerine yer verildi.

Paylaşılan video da ise şu bilgiler yer almakta: 

 "Gemlik Tesisimizin zemin güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ana yüklenici firma, 'Yapı Merkezi' ile anlaşma imzalandı. Üst yapı için mobilizasyon alan çalışmaları başlatıldı. Üst yapı için ocak ayında 200 toplamda 1.500 personel istihdam edilecek. Toplamda 1.500 kişilik yatakhane, 350 kişilik yemekhane.. Alt yapı çalışmalarına son durum; yapılan kazı 550 bin metreküp, yapısal dolgu 225 bin metreküp, zemin güçlendirme kolonu 30 bin 900 adet. Boya enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bizi izlemeye devam edin."

Kaynak: Kamupersoneli.net

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeYerli OtomobilTogg
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunluvekil 2021-01-19 10:33:35

vekillerin samsunu olmayınca bu yerli oto fabrikasını samsuna yaptırmak için mücadele eden olmaz elbette ve şimdi bu haberleri böyle seyrederiz. bu fabrika kurtuluşun 100. yılında Samsunun hakkıydı. reisin kapısının öününde yatardım bu fabrikayı bu şehire kazandırırdım. şimdi samsun halkı ekmek yemeye başlamıştı bile.

Avatar
admin 2021-01-19 14:43:14

evet admin sabah yazdığım yorumu yayınlamanı bekliyorum. yalan değil dolan değil yazdıklarım. hak ve hukuk. samsunlunun hak ve hukuku. yayınla herkes birşeyler görsün.

Misafir Avatar
admınn 2021-01-20 12:35:37 @admin

en cok hak yıyenler senın gıbı haktan hukuktan bahsedenler dır emınım buna .

Beğenmedim! (3)
Avatar
admınn'e 2021-01-21 11:02:59

Samsunlu kazansın bu şehir kazansın demek hak hukuk yemek mi. çok şükür kimsenin hakkını yemedim yedirmemek içinde uğraşıyorum lakin samsunlu olmayan vekiller bizim kadar uğraşsaydı düşünseydi bu şehri bu fabrika şimdi Samsundaydı. bunu izah etmek mi, gözünüze sokmak mı hak hukuk yemek. yalan mı dolan mı. söylesene. ama işinize gelmiyor değil mi. senin benim çocuğum günü gelince torunum çalışacaktı bu fabrikada ve yan kuruluşlarında, samsunlu kazanacaktı samsun kazanacaktı. doğruları söyledim her zamanda devam edeceğim. aka kara demeyin, sen sapla samanı karıştırmışsın anlaşılan. Samsunu Samsunlular yönetmedikçe bu şehir kazanamaz. 2+2=4. olay bu kadar. tabi sen bunu anlamadın yada anlamak istemedin. derdimiz hemşehrilerimiz göç etmesin kendi memleketinde ekmek bulsun yesin. sanayide neden bir sakarya kocaeli bursa olmasın Samsun. derdim bu benim anladın mı. dedimle dertlenen anlar beni.