banner388

TOKİ 176 arsasını satışa çıkarttı

TOKİ, 21 ile muhammen bedelinin ise 974 milyon TL olduğu belirtilen 176 arsasını 'Açık artırma' yöntemi ile satışa çıkarttı.

TOKİ 176 arsasını satışa çıkarttı

TOKİ, 21 ile muhammen bedelinin ise 974 milyon TL olduğu belirtilen 176 arsasını 'Açık artırma' yöntemi ile satışa çıkarttı.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 13:46
TOKİ 176 arsasını satışa çıkarttı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 21 ilde 176 arsasını satışa çıkarttı. Ankara, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Nevşehir, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova illerinde toplam 1.884.008 m2 büyüklüğünde 176 adet arsanın muhammen bedelinin ise 974 milyon TL olduğu belirtildi.

AÇIK ARTIRMA YÖNTEMİ İLE SATILACAK

 
Müzayede 11 Eylül 2018 tarihinde (Salı günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak. Satışlar ise 'Açık Artırma' yöntemi ile yapılacak.

Satışa sunulan arsalardan bazılarının özellikleri:

"ANKARA 
Etimesgut Eryaman’da sağlık ocağı ve ilk yardım merkezi, Yapracık’ta konut, Çankaya Çayyolu’nda gelişme konut alanı, Mamak’ta ticaret, akaryakıt istasyonu, Pursaklar Saray’da konut, Yenimahalle Yakacık’ta küçük sanayi sitesi, Yuva’da konut, Sincan Saraycık’ta konut+ticaret niteliğinde imarlı arsalar.
 
İSTANBUL 
Başakşehir Kayabaşı’nda özel sağlık, İkitelli’de konut dışı kentsel çalışma, Büyükçekmece’de konut niteliğinde imarlı arsalar. 

İZMİR 
Narlıdere’de konut + ticaret + özel eğitim + cami + park niteliğinde imarlı arsa. 

KOCAELİ 
Gölcük’te konut dışı kentsel çalışma, Dilovası’nda diğer tarım niteliğinde imarlı arsalar.
 
ELAZIĞ 
Merkezde konut, ticaret ve özel eğitim niteliğinde imarlı arsalar, 

ESKİŞEHİR 
Odunpazarı’nda konut ve merkezi iş niteliğinde imarlı arsalar, 

KARAMAN 
Merkez’de özel sağlık, özel ortaokul eğitim, ticaret ve ticaret+konut niteliğinde imarlı arsalar, 

TEKİRDAĞ 
Süleymanpaşa’da sanayi alanı niteliğinde imarlı ile Çorlu’da plansız arsalar."
 
Satışa ilişkin detaylı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.