banner388

TBMM, EYT'lilere sessiz kaldı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunu, hala konuşulmaya ve çözümsüz kalmaya devam ediyor. EYT ile ilgili TBMM'ye verilen 24 soru önergesine de cevap gelmedi.

TBMM, EYT'lilere sessiz kaldı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunu, hala konuşulmaya ve çözümsüz kalmaya devam ediyor. EYT ile ilgili TBMM'ye verilen 24 soru önergesine de cevap gelmedi.

29 Aralık 2019 Pazar 16:35
TBMM, EYT'lilere sessiz kaldı!

Emeklilikte yaşa takılanların sorunu ile ilgili TBMM 'ye verilen soru önergelerine cevap yok. TBMM resmi internet sayfasında yer alan soru önergeleri kısmına baktığımızda, yaşa takılanlarla ilgili şimdiye kadar 24 soru önergesi verildiği, ancak bunların hiçbirinin cevaplanmadığı görüldü.

EYT hakkındaki soru önergeleri açıklandı

TBMM 'ye verilen 24 soru önergesinin özetleri genel olarak şu şekilde;

"-Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi talebine ilişkin

-Emeklilikte yaşa takılanlar olarak ifade edilen vatandaşların haklarının iadesine ilişkin

-Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen vatandaşlara emeklilik hakkı verilmesine yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin

-Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik mevzuat hazırlığı olup olmadığına ilişkin

-Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen vatandaşların sorunlarının çözümüne ilişkin

-Emeklilikte yaşa takılan ve aylık bağlanma oranı sonucunda emekli maaşları düşen vatandaşlara ilişkin"

Kağıtlar boş döndü

Verilen soru önergeleri, cevapsız kaldığından cevaplanma süreleri de doldu. Özet olarak kağıtlar boş döndü.

EYT için çalışmalar durdu

EYT'de bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan kapıları kapatmış ve seçim kaybetme pahasına bile EYT'ye yok demişti. Bu açıklamadan sonra EYT için çalışmalar bitmişti. Çalışmaların yanı sıra EYT'ye TBMM'de cevap da gelmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
neyin vekili 2019-12-30 09:19:27

bu vekillerin kimin neyin vekili. milletin derdine derman olmayacaksanız orada ne işiniz var. kendinizle alakalı bir yasa olsa hemen çıkmıştı.

Avatar
dasda 2019-12-30 01:30:13

o meclisin derhal lav edilmesi ve temsilin halk için yapıldığı adaletli yansız yeni bir meclisin kurulması, ve geçmişde yapılan tüm haksız adaletsiz işler içinde derhal hepsine yargı yolunun açılması gerekir.

Avatar
cıhan 2019-12-30 09:23:47

eyt cıkmasa eyt takılanlar sıze oy verırse gerısını sız soyleyın

Avatar
hasan 2019-12-30 10:02:30

tayıp basta olmak uzere tum vekıller kendı maaslarını yuksetmek ıcın bır gecede yasayı cıkarılardı meclısın mıllet vekılerıne yazıklar olsun

Avatar
55 2019-12-30 10:06:21

o kagıtlar da 2023 sıze boş dönecek sızın Allah belanızı versın hakkımız haram olsun eyt cıkarmadınız ıcın

Avatar
Emekci 2019-12-30 21:16:40

Emeklilik yasalarının bir daha gözden gecirilmesi gerektiğini düşünüyorum Allah icin kul hakkı icin konuşmak gerekirse masa başında oturan bir kişi yazın kilimalı kışın kilimalı yerde ya calışan bir işci yazın sıcsğın altında kısın dışarda soğuğun olduğu ortamda gazlı tozlu yağlı yerlerde adam bu ortamlarda nasıl 65 yası yapar insaf diyorum bunu devletimizin kim olursa olsun bir düzenleme yapması gerektiğini düşünüyorum