banner388

Tapuda Yeni Düzenlemeler Geliyor

Tapuda yeni düzenlemeler geliyor.

Tapuda Yeni Düzenlemeler Geliyor

Tapuda yeni düzenlemeler geliyor.

15 Şubat 2017 Çarşamba 09:31
Tapuda Yeni Düzenlemeler Geliyor

Maliyenin tapularla ilgili yetki almasına ilişkin yasa teklifi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna sunuldu ve sunulan bu teklifte inşaat sektörünün de yüzünü güldüren düzenlemeler yer alıyor. Maliye tapu harçlarında farklılığa gitmek için yetki alırken, yabancıya konut ve işyeri satışında KDV istisnası geliyor.

Damga Vergisinde İndirim

İnşaat sektöründe önemli bir maliyet olan damga vergisi oranındada indirim yaparak, hem mükellefleri hem de konut ya da iş yeri edinen vatandaşları önemli bir yükten kurtulacak. Tapu harcı oranları ile inşaat sektöründe kullanılan bazı kâğıtlar bakımından damga vergisi oranlarının farklılaştırılmasına olanak sağlanıyor.

Son Güncelleme: 16.02.2017 10:55
Anahtar Kelimeler:
MaliyeTapuDamga Vergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin kul 2017-02-15 22:45:28

ssk giriş 20.11.1982 gunlerımız cok eksık cıkdı çalıştıranlar ödeme yapmadılar cahıldık elımızden tutan olmadı akıl verende ssk bızler ıcın bır yasa cıkmasını ıstıyoruz saygılarımla