banner388

OGM ve bakanlığa 118 personel alımı yapılacak

Orman Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 118 personel alımı yapılacak. İşte başvuru detayları...

OGM ve bakanlığa 118 personel alımı yapılacak

Orman Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 118 personel alımı yapılacak. İşte başvuru detayları...

20 Eylül 2021 Pazartesi 16:57
OGM ve bakanlığa 118 personel alımı yapılacak

Kamuya personel alımları yapılmaya davam ediyor. Orman Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımları kapsamında personel alımı yapacağını ilan etti.

Başvuruda bulunacaklar için toplamda Orman Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı bünyelerine 118 adet işçi alımı yapılacak.

Başvuru yapacaklar için alımlar 13 farklı unvanda yapılacak olup alımı yapılacak unvanların Tarım Hizmetleri İşçisi 68 kişi, 27 Genel Temizlik Görevlisi, inşaat işçisi 4 kişi, 4 kalorifer işçisi 4 kişi, aşçı 4 kişi, 3 sıhhı tesisatçı, kaynakçı 2 kişi, oto boyacı 3 kişi, Soğutmacı ve Havalandırmacı (İklimlendirme) işçisi 1 kişi, 1 ağır vasıtaişçisi 1 kişi, gemi adamı 1 kişi olmak üzere 118 işçi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuruda bulunacaklar için adayların Türk soylu Türk vatandaşı olması gerektiği kurum tarafından açıklandı.

Başvuru yapacak adaylarda Kamusal haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gerekiyor.

Af olmuş olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlardan veya herhangi bir yüz kızartıcı suçtan dolayı daha önce hiç mahkum olmamış olmak gerekmektedir.
Başvuruda aranan şartlar arasında herhangi bir SGK kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma şartı da aranmaktadır.

Alımlarda yaş şart sınırının en az 18 yaşını tamamlamış olma ve en büyük yaş şartının ise 40 yaşından gün almıyor olma şartı aranıyor.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR

Başvuru yapacaklar için bu ilan 20 Eylül 2021 tarihi pazartesi günü İŞKUR üzerinden yayınlanacak olup başvurular 4 gün içerisinde 24 Eylül tarihine kadar yapıla bilecek olup başvurular sadece İŞKUR resmi sitesinden yapılacaktır.

Kaynak: kamupersonelialim.com

Son Güncelleme: 29.09.2021 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADEM ASLAN 2021-09-22 07:41:59

İşe ihtiyacım var

Avatar
Ali malgil 2021-09-22 22:46:07

İşe ihtiyacım var