banner388

O İlde 3 Bin TL Maaşla Eleman Aranıyor

Antalya’da bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 3000 lira maaş ile tam bin kişi aranıyor.

O İlde 3 Bin TL Maaşla Eleman Aranıyor

Antalya’da bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 3000 lira maaş ile tam bin kişi aranıyor.

22 Ocak 2017 Pazar 11:18
O İlde 3 Bin TL Maaşla Eleman Aranıyor

Antalya ve Akdeniz bölgesinin en önemli sanayilerinden olan Akdeniz Sanayisi nitelikli eleman ve çırak sıkıntısı çekiyor.


Büyük Sıkıntı Çekiliyor

Sanayiye günde yaklaşık 50 bin aracın giriş yaptığını söyleyen Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, “Sanayi toplumuna geçerken de yetişmiş nitelikli insan gücüne ihtiyaç var. Bu konunda biz yeterli değiliz. Yetişmiş insan gücü alanında özellikle sanayide büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bu ihtiyacı karşılamak adına son yıllarda meslek liselerinin sayısı arttırılıyor önemli projeler hayata geçiriliyor. Maalesef insanlar sanayi sitesine yönelmiyor. Bu sektörler diğer alanlara göre çok ağır işleri içeriyor. Kalfa, usta, teknisyen beş yılda ancak yetişiyor. Kolay işleri daha çok seviyor toplumumuz. Bu durum sahil kesimlerinde alternatif işlerin yoğun olmasından dolayı daha çok hissediliyor” diye konuştu.

 
 

Anahtar Kelimeler:
MaaşSanayi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.