banner388

Muhtarlara büyük zam!

Muhtarlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, özlük haklarında olan iyileştirmelere dikkat çekti.

Muhtarlara büyük zam!

Muhtarlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, özlük haklarında olan iyileştirmelere dikkat çekti.

17 Ekim 2017 Salı 19:57
Muhtarlara büyük zam!

Gaziantep Şahinbey’de muhtarlarla bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Muhtarların özlük haklarına değinen Şimşek, "Muhtarlarımızın maaşını 14 kat arttırdık. Şu an toplumsal huzurun iyi bir şekilde sağlanabilmesi için herkese sorumluluk düşüyor ve muhtarlar da önemli katkılar sağlıyor. Muhtarların yaşam kalitesini artırmaya ve özlük haklarının sağlanmasında, statülerinin gelişmesi konusunda birçok çalışma yaptık" dedi.

Türkiye'nin yakın coğrafyasında büyük trajedi ve yıkımların yaşandığına dikkati çeken Şimşek, “Siz muhtarların bu anlamda da kardeş kavgasının oluşmaması için sorumluluğu var. Biz o zenginliklerimizle zenginiz. O farklılıklar bizim gücümüzü yansıtmalıdır. Asıl olan bizim birliğimiz ve kardeşliğimizdir. O nedenle bu konuda maksimum hassasiyet göstermeliyiz. Güzel ülkemizi eşit vatandaşlık, daha çok demokrasi ekseninde daha iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.10.2017 15:24
Anahtar Kelimeler:
BaşbakanMuhtarMaaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.