banner388
banner390
banner410
banner408

MTV ödeme işlemleri için bugün son gün!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2017 yılı 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor.

banner269

MTV ödeme işlemleri için bugün son gün!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2017 yılı 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:52
MTV ödeme işlemleri için bugün son gün!

MTV ödemeleri bugün sona eriyor. 2017 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ödemelerinin bugün gün içerisinde ödenmesi gerekiyor. 


MTV FİYATLARI VE ÖDEME İŞLEMLERİ


Motorlu Taşıtları Vergisinin ikinci taksidini ödemek isteyenler, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) internet sayfasına giriş yaparak kredi kartı yada banka kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ödemeler ayrıca GİB mobil uygulaması, anlaşmalı bankaların internet bankacılığı, banka şubeleri ve ilgili vergi daireleri üzerinden de yapılabilecek. Dikkat edilmesi gereken nokta, herhangi bir sorun yaşanmaması için ödemelerin "www.gib.gov.tr" adresinden yapılması gerektiği.


Milliyet'te yer alan habere göre, MTV bu yıl 1-3 yaş grubunda yer alan ve motor silindir hacmi 1300 santimetreküpe kadar olan otomobiller için yıllık 646 lira olarak belirlenirken, vatandaşların bu ay sonuna kadar 323 lira ödeme yapması gerekiyor. İkinci taksit tutarları aynı yaş grubundaki motor silindir hacmi 1301-1600 santimetreküp arasındaki otomobiller için 517,5 lira, 1601-1800 santimetreküp arasındaki otomobiller için 913,5 lira, 1801- 2000 santimetreküp arasındaki otomobiller için bin 439 lira olarak tahsil ediliyor.

MTV ÖDEME İŞLEMLERİ


MTV ÖDEMESİ GECİKTİRİLİRSE NE OLUR?


MTV ödemelerini zamanında yapmayanlar, borçlarını gecikme faizi ile birlikte ödemek zorunda kalacak. 2. taksit ödemeleri gelmesine rağmen henüz hiç ödeme yapmayanlar ise önce mektup ile uyarılacak. Ödemesini buna rağmen yapmayanların banka hesaplarına ek konularak, e-haciz işlemi ile ödenmemiş vergi tutarlarının tahsili yapılacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.