banner388
banner390
banner410
banner408

Milli Eğitim Müdürlüğüne personel alımı  

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İŞKUR üzerinden kamu personeli alımı yapılacak. İşte başvuru detayları...

banner269

Milli Eğitim Müdürlüğüne personel alımı  

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İŞKUR üzerinden kamu personeli alımı yapılacak. İşte başvuru detayları...

04 Eylül 2021 Cumartesi 18:40
Milli Eğitim Müdürlüğüne personel alımı  

Kamu personeli alımı kapsamında yayımlanan İŞKUR ilanları ile Milli Eğitim Müdürlüğü 18 yaşını doldurmuş olmak şartı ile 1 büro işçisi alımı yapıyor.

Başvuru Şartları;

18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, adayların görevini yapmasına engel bir durumu bulunmaması gerekmektedir. En fazla ortaöğretim mezunu olmak ve en az ilköğretim mezunu olmak şartları aranıyor.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak, arşiv soruşturma sonucu olumlu olmak gerekmektedir. Herhangi bir sosyal güvenlik kurum ve kuruluşlarından emeklilik yaşlılık aylığı almıyor, ÖSYM sonuç belgesi şartı da aranmaktadır.

Başvuru için gereken belgeler;

Mezuniyet belgesi, Adayların görevini yapmasına engel bir durumu bulunmadığına dair belge. Kamu haklarından mahrum bulunmadığına dair belge, Nüfus cüzdanı, ikamet belgesi, askerlik durum belgesi belgelerine sahip adaylar başvurularını yapabileceklerdir. KPSS sonuç belgesi, İkamet belgesi, belgelerine sahip adaylar başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru Şekli ve Tarihi;

Başvuru şartlarını taşıyan ve gereken belgelere sahip adaylar başvurularını 00006244150 İŞKUR iş numarası üzerinden yapabileceklerdir. Başvuru şartlarını taşıyan ve gereken belgelere sahip adaylar başvurularını 1 Eylül 2021 ve 6 Eylül 2021 tarihleri arasından online olarak veya belirtilen diğer şekiller yolu ile yapabileceklerdir.

Kars sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, şartlarına sahip adaylar başvurularını yapabileceklerdir. Başvuruda bulunacaklar için bu ilanda İkamet şartı arandığı açıklandı.

Kaynak:  kamupersonelialim.com

Son Güncelleme: 29.09.2021 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.