banner388

MHP'li vekil FERRERO'yu şikayet etti

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt fındık ile ilgili FERRERO'yu şikayet etti. 

MHP'li vekil FERRERO'yu şikayet etti

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt fındık ile ilgili FERRERO'yu şikayet etti. 

24 Ekim 2018 Çarşamba 16:59
MHP'li vekil FERRERO'yu şikayet etti

Fındığa verilen değer ve Ordu'da yaşanan selin ardından üretici mağdur duruma düştü. Konuya ilişkin MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt açıklamalarda bulundu. Çikolata ürünleri şirketi FERRERO hakkında TBMM'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cemal Enginyurt açıklamasında, "Giresun Milletvekilimiz, AK Parti'nin iktidara geldiğin fındığın 90 cent olduğunu söylemiştir. 1 milyon 750 bin lira o gün fındığın taban fiyatı açıkladık, dolarda 1 lira 10 kuruştu buda 1 dolar 60 cent ediyordu. Dolayısıyla 57. hükümetin aldığı tedbirlerle 100 trilyon kaynak aktarıldı bu millet 2002 yılında 7 TL'ye fındık sattı. Bunu siyasi malzeme olarak bizi sitem etmek yerine benim tavsiyem şu 6 ay sonra seçim var verin fındığı 15 liradan millette oyu size versin. Niye böyle feryat ediyorsunuz. Millet sıkıntı yaşıyor diyoruz ama siz hala çıkıp diyorsunuz ki bunu siyasi malzeme yapıyoruz. Milletvekillerinizde bunu Karadeniz'de böyle söylüyor. Neyin siyasi malzemesi? İnsanların dertlerini gündeme getirerek hakkın aramak niye siyasi malzeme olsun. Bu millet sizi niye seçti? Fındığın, kayısının, domatesin andımızın da dahil hakkını hukukunu korusun diye seçti. Dolayısıyla bizi suçlamak yerine bu önergeye kabul oyu verin" sözcüklerini kullandı. 


 

Son Güncelleme: 24.10.2018 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
boş 2018-10-25 08:57:00

laGIRTI BUNLAR OYLAR GENE AKP

Avatar
mert 2018-10-24 17:06:22

herkesin derdi para olmuş, kendi çıkarı olmuş. insan bu ülkeye kimin faydası olur, kim ülkeyi bir adım ileri götürür diye oy vermiyor ne yazık ki. herkesin oyu kendine en çok kaynak aktarana. yazıklar olsun.