banner388

KYK borçlarına yapılandırma geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile birlikte KYK borçlarına yapılandırma geldi. 

KYK borçlarına yapılandırma geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile birlikte KYK borçlarına yapılandırma geldi. 

09 Haziran 2021 Çarşamba 16:53
KYK borçlarına yapılandırma geldi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kredi borcu olanlara yapılandırma imkanı geliyor. KYK borcu olanlar 18 aya kadar taksitlerle yapılandırmaya dahil olabilecek.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Söz konusu kanun ile birlikte 30 Nisan 2021 tarihinden öncesinde beyana dayanan vergilerde verilmesi gereken beyannamelerin vergi, vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme cezaları, 2021 yılı için 30 Nisan’a kadar tahakkuk eden vergi cezaları, gecikme faizleri, idari para cezaları, SGK tarafından tahakkuk ettiği halde ödenmeyen sigorta primleri , emeklilik keseceği, işsizlik sigortası primi ve bunlara ilişkin gecikme cezaları, belediyelere borçlar gibi borçlar da yer alıyor. 

Yapılandırma için 31 Ağustos’a kadar başvuru yapılması gerekecek.

Anahtar Kelimeler:
KykBorçYapılandırma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.