banner388
banner390
banner410
banner408

Kredi kartı borcu olanlara müjde

Kredi kartı borcu olanları sevindirecek haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, kredi kartı borçlarının tek bir çatı altında toplanacağını açıkladı.

banner269

Kredi kartı borcu olanlara müjde

Kredi kartı borcu olanları sevindirecek haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, kredi kartı borçlarının tek bir çatı altında toplanacağını açıkladı.

08 Ocak 2019 Salı 13:19
Kredi kartı borcu olanlara müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi kartı borçlarının tek bir çatı altında toplanacağını duyurdu. Erdoğan, borçların Ziraat Bankası'ndan alınacak krediyle kapatılacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu.

"Her yeni gösterge, gelişme finansal saldırıların etkisinin ortadan kalkmaya başladığını gösteriyor. Bir taraftan tüm göstergelerde pozitif gelişmeler sağlanırken, her güzel gelişmeyi müjde olarak yansıtacağız" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

— Bir dizi müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kw/saat elektrik tüketimini devlet olarak biz üstleniyoruz. Bu kapsamda 2,5 milyon üzeri hanede 80 liralık elektrik faturasını devlet karşıyalayacak.

— Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlarımıza, Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Hangi banka olursa olsun. Buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek.

Anahtar Kelimeler:
TbmmErdoğanKredi Kartı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emekli 2019-01-08 19:24:42

cumhurbaşkanım demek ki kriz var.. emekli maaşına yüzde on sadak olarak verildiği sürece ,ben ak partiye oy yok.. benim gibi düşünen milyonlar var... Bu iş bankalar yarayacak. yeni faiz uygulayacaklar. millet ödeyecek mi yok.. ne toplarsak.. emekli acilen emekli maaşını 2000tl atında olanlar 100 tl verin. veremezseniz oy yok.

Misafir Avatar
SERKAN 2019-01-09 08:21:40 @emekli

zamanında oy verirken iyidi dimi ? başka adamı mı kime verelim diyordu vatandaş baktılar ki zamanla cebe girince iş veryansın yapmaya başladınız.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Cenk albay 2019-01-09 00:18:04 @emekli

16 senedir oy vermedim...Lakin vatanına dokunurken susup cebine dokununca sizin gibi isyan edenlerin inadına oy vereceğim...hadi bakalım...biraz da siz bize sövün...

Beğenmedim! (5)
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-08 20:02:53

Bunun neresi müjde Allah aşkına?
Faizli para cekecen borcunu yine faiziyle beraber odeyecen.Adamın ödeme gücü olsa zaten borcunu öder, borcu borçla kapatmanın mantığı nedir?

Avatar
ESNAF 2019-01-09 08:20:06

MİLLET BİTMİŞ TÜKENMİŞ. .FAİZ ÜZERİNE FAİZ..MİLLET ZADEN ÖDEYEMİYOR. MİLLET BATMIŞ TÜKENMİŞ . BUNU MÜJDE DİYORLAR. YAPMA REİS.. BU ZARARLAR NEREYE YAZILACAK.. ELEKTİRİĞE DOĞAL GAZA , TÜM DEVELET HİZMETLERİ ZAM YAPILACAK.. . ÖDEYEN DÜRÜST İNSANLAR SIRTINA VURACAKSINIZ.. HANİ PARA YOKTU... MİLLET OYNAMAYIN.SEÇİM GELİD.. SANDIKTA SIKINTI VAR. GÖRDÜNÜZ KANDIRIN .MİLLETİ

Avatar
SS 2019-01-09 01:38:52

cenk albay rumuzlu yağdanlık yalaka sen oy vermeye devam et

Avatar
KART BOCRLUSU 2019-01-09 08:26:00

GÜLDÜRME REİS O BORÇLARIN ÖDENMESİ KOLAY DEĞİL.. BORÇLAR ÇIKMIŞ BEŞ KATINA .. SONRA GİNE FAİZ... İŞSİZ GÜÇSÜZ ADAM NASIL ÖDEYECEK... YAŞAM ŞARTLARI YÜZDE 50 ARTMIŞ ZAM ÜZERİNE ZAM... AĞAM HER HALDE GIR GIR GEÇİYOR. YAPMA REİS.. SANAYİ İ VEREN İŞÇİ ÇIKARIYOR.

Avatar
EMEKLİ 2019-01-09 08:12:33

CENK ALBAY KARDEŞİM.. DURUMU ANALİZ ETMEK, OY VERDİĞİMİZ ANLAMINA GELMEZ. BEN MHP VERDİM. HA ONA VERMEYECEM. SEN GİNE AK PARTİYE VER.. SIKINTI YOK.