banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz’in o ilinden yerli otomobil atağı

Son yılların tartışılan konularının başlarında gelen yerli otomobil üretimi için Karabük atılım yapmaya hazırlanıyor.

banner269

Karadeniz’in o ilinden yerli otomobil atağı

Son yılların tartışılan konularının başlarında gelen yerli otomobil üretimi için Karabük atılım yapmaya hazırlanıyor.

16 Kasım 2017 Perşembe 19:12
Karadeniz’in o ilinden yerli otomobil atağı

Son yıllarda bir hayli alevlenen yerli otomobil üretimi için Karabük atılım yapmaya hazırlanıyor. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile otomobil fabrikasının Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılması için girişimlerinin sürdüğünü belirtti.

TSO Başkanı Özcan yayınladığı açıklamada, “ Bunun yanı sıra, Türk milletinin bir rüyasının sayın Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle gerçeğe dönüşmek üzere olduğunu görmekteyiz. Ancak üzülerek müşahede etmekteyiz ki, projenin imzası bile bazı çevreleri rahatsız etmiştir. Şurası bilinmelidir ki, Karabük TSO olarak her ne olursa olsun biz bu projenin başarıya ulaşması için elimizden gelen gayreti ardına kadar göstereceğiz. Kaldı ki, projenin başarılı olacağı, ortalığı esir almaya çalışan karamsar senaryolardan da bellidir. Her zaman yerli ve milli düşünceyi kendisine rehber edinmiş Karabük TSO yönetimi olarak, Karabük halkının geleceğine katkı sunmak ve Türk milletinin menfaatlerini küresel ölçekte muhafaza etmek amacıyla yeni bir projeye imza atmanın gururunu yaşamaktayız. Teknopark ve Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesini Karabük'e kazandırmanın ardından, Yenice Mobilya Orman Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi'nin başvurusunu da 14 Kasım 2017 tarihi itibariyle yapmış bulunmaktayız. Amacımız Karabük'ü tam kapasite olarak ekonomiye kazandırmak ve bu sayede teknoloji odaklı sürdürülebilir, kalıcı ve optimum bir iktisadi tablonun oluşumuna katkı sağlamaktır. Bu sayede Karabük'te istihdam artacak, yeni iş fırsatları doğacak, halkımızın refah seviyesi yükselecek ve üyelerimize piyasada kalıcılık sağlanacaktır. Karabük'ü ulusal, bölgesel ve küresel rekabette daha üst sıralara taşıyabilmek adına yürüttüğümüz bu çalışmaların Karabük'e hayırlı olmasını temenni ederken, proje paydaşlarımıza, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Faruk Özlü'ye, Karabük Valiliğine ve Karabük Milletvekillerine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
KarabükTsoYerli Otomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.