banner388
banner390
banner410
banner408

İş arayanlar dikkat: 9 bin kişi alınacak

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 9 bin sözleşmeli personel alınacağını söyledi.

banner269

İş arayanlar dikkat: 9 bin kişi alınacak

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 9 bin sözleşmeli personel alınacağını söyledi.

29 Mart 2018 Perşembe 09:55
İş arayanlar dikkat: 9 bin kişi alınacak

TBMM Genel Kurulunda, KDV Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı görüşüldü. Maliye Bakanı Naci Ağbal, kanun tasarısıyla ilgili milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Hükümet olarak refah düzeyini arttırmak amaçlı önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Ağbal, "Memur, işçi, emeklinin eline geçen net maaşı, enflasyonla, başka şeylerle mukayese edin, 2002'nin çok üzerindedir. Hükümet olarak bir taraftan ekonomiyi büyüttük bir taraftan da tüm sosyal kesimlerin refahını artıracak adımlar attık" dedi.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı'nın eleman alımı için talebi olduğunu vurgulayan Ağbal, "Bugün itibarıyla 9 bin sözleşmeli personelle ilgili bir imza atacağız. Yıl içerisinde önümüzdeki aylarda sağlık çalışanlarına ilişkin ilave personel alımıyla ilgili düzenleme yapacağız. Bugün itibariyle 9 bin kişilik sağlık çalışanı alımıyla ilgili Maliye Bakanlığı onayı çıkmış olacak" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.