banner388
banner390
banner410
banner408

İmar Barışı ile ilgili flaş gelişme

2018 yılının son gününde sona erecek olan İmar Barışı'nın süresi uzatıldı.

banner269

İmar Barışı ile ilgili flaş gelişme

2018 yılının son gününde sona erecek olan İmar Barışı'nın süresi uzatıldı.

31 Aralık 2018 Pazartesi 12:02
İmar Barışı ile ilgili flaş gelişme

İmar Barışı ile ilgili flaş gelişme. Bugün sona erecek olan İmar Barışı yeni düzenleme ile birlikte 6 ay daha uzatıldı.

Şu ana kadar 9 milyon 500 bin vatandaşın yararlandığı İmar Barışı'nın süresi uzatıldı. Yapılan başvurular kapsamında 14 milyar liralık bedel ödenirken bugün sonra erecek olan başvuru tarihi 6 ay daha uzatıldı.

DAHA ÖNCEDEN SİNYAL VERİLDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum daha önce yaptığı, "Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var, bunu biz 31 Aralık'ta inşallah değerlendirmiş olacağız ancak 31 Aralık'a kadar vatandaşımızın ödemelerinin yapılabilmesi adına tüm kamu bankaları açık olacak ve imar barışı sürecinden vatandaşımız hafta sonu da faydalanabilecek. Diğer özel bankalarımızla da görüşmeleri sürdürüyoruz, bunun hem bakanlığımız internet sitesinde hem de bankalarımızın sitelerinde duyuruları olacaktır. Hafta sonu da bankalarımız açıktır, imar barışından vatandaşlarımız faydalanabilir" konuşmasında başvuru tarihinin uzatılacağının sinyallerini vermişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan 2018-12-31 22:29:59

biz parayı yatırdık e devlete onaylandı msj ne zaman gelir