banner388

İlginç teklif: Ekmek 5 TL olsun!

Ekmek Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar, ekmek ile ilgili ilginç bir öneride bulundu.

İlginç teklif: Ekmek 5 TL olsun!

Ekmek Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar, ekmek ile ilgili ilginç bir öneride bulundu.

06 Aralık 2017 Çarşamba 09:58
İlginç teklif: Ekmek 5 TL olsun!

1 Ocak 2018 tarihinden itibaren 200 gram olarak da üretilebilecek ekmekte israfın azaltılması amacıyla gramajın düşürülmesini eleştiren Ekmek Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar, yapılan düzenlemenin israfa ve maliyet artışına neden olacağını dile getirdi.
 

İsrafın temel nedeninin zincir marketler olduğunu öne süren Kolivar, "Raflarına satabileceklerinden fazla, çeşit çeşit ekmek dizerek müşteri çekiyorlar. Sadece kasadan geçenin parası ödeniyor" ifadelerini kullandı.


"EKMEK 5 TL OLSUN"

Ekmeğin, ucuz olması nedeniyle israf edildiğini belirten Kolivar, "Bana kalsa ekmeği 5 liraya yediririm israf olmasın diye. Siz hiç çöpte sucuk, pastırma, kavurma gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü pahalı" dedi.


"ALIRKEN SADECE FİYATLARA BAKMAYIN"

Habertürk'te yer alan habere göre Kolivar, bir başka sorun olarak ise ruhsatsız fırınları gösterdi. Sadece İstanbul'da bin 300 ruhsatsız fırın olduğunu savunan Kolivar, bu fırınlarda eksik gramajlı ekmek satıldığını söyledi. "İstanbul’da pazarlarda ekmek satılıyor, nerede üretildiği belli değil. Yumurtacı, sucu satıyor, el arabasında ekmek satılıyor" diyen Kolivar, tüketiciye "Ekmek alırken sadece fiyatına bakmayın. Gramını tartın, işçinin sigortasını ödüyor mu kontrol edin" diye seslendi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 17:08
Anahtar Kelimeler:
EkmekCihan Kolivar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan 2017-12-06 10:17:27

fırıncılar önce güzel ekmek yapsınlar ne o öyle ekmeklerin çoğunun altları yanık kapkara

Avatar
Cemal 2017-12-06 10:31:00

Bu mantık hastalıklı ve sakattır. Türkiye Cumhuriyet’in de yaşayan her Türk vatandaşının her şeyin en iyisini ucuza tüketme hakkı vardır ve olmalıdır. Eğitemediğimiz, bilgilendiremediğimiz vatandaşın hatasının bedelini gariban vatandaşa ödetmeye çalışmak zorbalıktır ve hastalıklı kafaların hastalıklı düşüncesidir. Yaptığınız bu açıklama için sizi Türk milletinden garip gurebadan özür dilemeye davet ediyorum. Ayrıca da kınıyorum.

Misafir Avatar
Helalll 2017-12-06 15:04:06 @Cemal

Cemal reis akmışsın yine yorumlarda

Beğenmedim! (1)
Avatar
erhan 2017-12-06 21:57:36

garibanın bir ekmegi var ona bari karısmayın.Sizin Allah korkunuz yokmu?