banner388

Girişimcilere 50 bin TL hibe!

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı.

Girişimcilere 50 bin TL hibe!

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı.

25 Ekim 2017 Çarşamba 13:32
Girişimcilere 50 bin TL hibe!

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde uygulamalı girişimcilik eğitimleri başladı. Mülakatlar sonucunda başarılı bulunan girişimci adayları, Eğitmen Bahar Karalar'ın vereceği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazananlar iş planları ile KOSGEB'e başvuruda bulunabilecekler. 



KOSGEB tarafından gerekli şartları yerine getiren ve iş planları uygun görülen girişimcilere, 50 bin TL'ye kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkanı sağlanacak.
 


 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada, "TSO olarak KOSGEB ile ortak mutabakat sonucu hizmet alanımızda yer alan Bafra, Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştiriyoruz. Bu destek programı ile bölgede kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize destek olmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.10.2017 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.