banner388

Faturalarda yeni dönem başlıyor

Bugün itibari ile birlikte elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelikler e-Devlet üzerinden yapılabilecek. 

Faturalarda yeni dönem başlıyor

Bugün itibari ile birlikte elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelikler e-Devlet üzerinden yapılabilecek. 

18 Şubat 2019 Pazartesi 15:24
Faturalarda yeni dönem başlıyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin koordinesinde Ticaret Bakanlığı ile  yapılan proje ile birlikte elektrik, doğalgaz ve su gibi abonelikler artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek. 

E-DEVLET'TEN YENİ HİZMET

Bugün itibariyle yeni abonelik hizmeti e-Devlet'te devreye giriyor. Artık elektrik, doğalgaz ve su gibi abonelikler için ilgili şubelere gitmeye gerek kalmayacak.

Dijital Dönüşüm Ofisi de uygulamanın bugün itibarıyla başladığı internet sitesinden duyurulmuştu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yakında diğer abonelikleri de uygulamaya dahil ederek, milletimize yakışır şekilde dijitalleşmeyi ülkemizin her hanesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak koordine ettiğimiz ve Ticaret Bakanlığımızın çıkarmış olduğu mesafeli satış mevzuatı ve diğer yönetmeliklerde yapılan düzenlemelerle vatandaşımız artık elektrik, doğal gaz, su ve Türk Telekom aboneliklerini e-devlet üzerinden yapabilecekler"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2019-02-18 21:34:18

Allah razı olsun çok faydalı uygulama