banner388

Ev alacaklara müjde

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ev alacaklara müjdeyi verdi. TOKİ bu yıl ikinci kez konut ve iş yeri satışından indirim yapacak.

Ev alacaklara müjde

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ev alacaklara müjdeyi verdi. TOKİ bu yıl ikinci kez konut ve iş yeri satışından indirim yapacak.

19 Eylül 2018 Çarşamba 13:21
Ev alacaklara müjde

Ev ve iş yeri alacak bu fırsatı kaçırmayın. TOKİ bu yıl ikinci kez kampanyasını yaptı. Ev ve iş yeri alacaklar için yüzde 24'lük indirim kampanyası Cuma günü başlıyor. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu kapatarak tapusunu almak isteyenler için bu yıl ikinci kez yüzde 24 indirim kampanyasının Cuma günü başlayacağını belirtti.

BORCUNU PEŞİN ÖDEYENLERE YÜZDE 20

Her yıl yapılan indirim kampanyasında borcunu peşin olarak veren vatandaşlar için yüzde 20'lik bir indirim yapılacağını belirten Turan, Cuma günü başlayacak olan kampanyanın yüzde 24'lük bir orana sahip olacağını ifade etti.

SON BAŞVURU 19 EKİM 

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 21 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında ilgili bankalara başvuru yapmaları gerektiğini belirten Turan, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak" diye konuştu.

Bu yıl ikinci kez uygulanan indirim kampanyasında esnek ödeme planı olacağını vurgulayan Turan, "Yüzde 24 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabilecek” sözcüklerini kullandı.

Konut ve iş yerinde yapılacak olan kampanyaya başvuru yapacakların TOKİ'ye herhangi bir borcunun olmaması gerektiğini dile getiren Turan, "İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ`ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerektiğini vurgulayan Turan, "Kampanyamızdan satışları 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz indirim kampanyasına dâhil edilmemiştir" diye konuştu.
 
 

Anahtar Kelimeler:
EvTokiIndirimKampanyaMüjde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan ölmez 2018-09-19 15:34:34

Hala tokiye güvenen var mı gerçekten

Avatar
Atif 2018-09-19 23:18:25

Yok o değilde bodrum kata 230.000 verip aylık 1800 taksit ödeyebilecek zeki adam neden istediği yerden 5.kat almaz.bu fiyatlara bu TOKİ'den evi hangi zeki insan alirki