banner388
banner390
banner410
banner408

ERDOĞAN'DAN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde esnaf ve sanatkarlarla düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara yeni müjdeler verdi.

banner269

ERDOĞAN'DAN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde esnaf ve sanatkarlarla düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara yeni müjdeler verdi.

14 Nisan 2022 Perşembe 21:56
ERDOĞAN'DAN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ!

Son dakika! Esnaf ve sanatkarlarla iftar programında buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjde üstüne müjde vererek ihracata ve turizme yönelik toplam 150 milyar TL'lik kaynak ayırıldığını aktardı. İhracata dönük yatırımlara yıllık yüzde 9'a varan faiz oranıyla uzun vadeli finansman imkanı getirildiğini duyuran Erdoğan, turizm sektöründe döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara ise yüzde 9'a kadar inen faiz oranlarıyla finansman sağlanacağını açıkladı.

E-TİCARETTE SINIRLAMALAR GELİYOR

E-ticaret platformlarına bazı sınırlamaların getirileceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnternet üzerinden satış yapan e-ticaret platformlarına da çeki düzen veriyor, belirli sınırlamalar getiriyoruz. Kendi işiniz kurmak isteyen girişimcilere verdiğimiz destekleri artırıyoruz. Çeşitli istihdam projeleriyle özellikle gençlerimizin meslek öğrenme ve kazanç sahibi olmasını sağlıyoruz" dedi.

"FİYATLARI FAHİŞ OLARKA YÜKSELTENLERE CEZALARI ARTIRIYORUZ"

Açıklamalarının devamında "Şartlara göre ilave adımlar atarak insanlarımızın refah seviyelerini korumaya çalışıyoruz. Amacımız esnaf ve sanatkarımızla rekabet etmek değil, sizlerin de şikayetçi olduğu piyasadaki fahiş fiyatları kontrol altında tutmaktır. Fiyatları fahiş şekilde yükselterek haksız kazanç peşinde koşanların cezalarını artırıyoruz" dedi.

UZUN VADELİ FİNANSMAN DESTEKLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, verilecek finansman destekleriyle ilgili şu müjdeleri verdi:

"İhracata dönük yatırımcılara yerli makine kullanımı, yıllık yüzde 9'a varan faiz oranıyla TL kuru üzerinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz. Turizm sektöründe döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9'a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk lirası finansmanı sağlıyoruz. 100 lirası ihracat 50 milyarı turizm olmak üzere toplamda 150 milyar kaynak ayırdık"

Kaynal: İnternethaber.com
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selman 2022-04-15 11:17:34

Esnaf zaten gırtlağına kadar borçta değilmiymiş ilginç