banner388

En çok artış onda gerçekleşti

Enflasyon rakamları dün açıklandı, en çok fiyat artışı ise onda görüldü.

En çok artış onda gerçekleşti

Enflasyon rakamları dün açıklandı, en çok fiyat artışı ise onda görüldü.

06 Haziran 2017 Salı 16:49
En çok artış onda gerçekleşti

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bir çok alanda fiyatlara çevrilirken tüketici fiyat endeksinden bir önceki aya göre yüzde 0.45 geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 11.72 oranında artış olduğu gözlendi.

Yüzde 30 oranında yükselme var

Enflasyon rakamlarında ki artış Ramazan aylarında yapılan umre fiyatlarına da yansıdı. Öyle ki Umre'ye gidiş ücretleri geçen yıl Mayıs ayında yüzde 18'lik bir artış sağlanırken bu yıl ki artış rakamı yüzde 30 seviyelerinde olduğu öğrenildi.

Sözcü.com.tr'ye yapılan açıklamalarda bulunan tur firmasının yetkili kişisine göre umreye gidenlerin sayılarında azalma olduğu söyleniyor. Oda fiyatlarına bakıldığında umre turlarında dörtlü odada 1.390 dolar ikili oda ise 1.590 dolar rakamları müşterilerini karşılıyor.
 

Son Güncelleme: 06.06.2017 16:53
Anahtar Kelimeler:
UmreEnflasyonRakam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.