banner388
banner390
banner410
banner408

Emeklileri sevindirecek haber! 2 ay ertelenecek 

Korona virüs ile mücadele kapsamında emeklileri sevindirecek bir haber geldi. Türkiye Finans Bank emeklilerin bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatması için seferber oldu.

banner269

Emeklileri sevindirecek haber! 2 ay ertelenecek 

Korona virüs ile mücadele kapsamında emeklileri sevindirecek bir haber geldi. Türkiye Finans Bank emeklilerin bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatması için seferber oldu.

02 Mayıs 2020 Cumartesi 14:46
Emeklileri sevindirecek haber! 2 ay ertelenecek 

Emekli maaşını Türkiye Finans’tan alan 65 yaş ve üzeri müşterilerin ödemeleri, yapacakları başvuru neticesinde evlerine kadar götürülüp nakit olarak teslim edilebiliyor. Adreste maaş teslimi için müşterilerin bölgesinde bulunan valilik veya kaymakamlığın oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Grubu’na ulaşmaları yeterli oluyor. Acil sağlık destek hizmeti ve market alışverişi konusunda da avantajlar sunan paket kapsamında, konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanlarına ait mevcut ödeme planları da ek bir kâr payı olmadan 2 ay ertelenebiliyor.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akşam, “Türkiye Finans olarak salgınla mücadelede en başından bu yana önlemlerimizi geniş tuttuk. Çalışanlarımız ve müşterilerimiz için aldığımız tedbirleri onların sağlığı doğrultusunda sıkı tutmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin bu dönemde ekonomik zorluklar yaşayabileceğini ön görerek hızlı bir şekilde ekonomi destek paketini devreye aldık. Aynı zamanda zor koşullar altında mücadele veren sağlık çalışanlarımız için özel uygulamalar hayata geçirdik. Şimdi de salgın nedeniyle evden çıkma yasağı uygulanan 65 yaş ve üzeri müşterilerimize ‘Biz de sizin bir evladınız sayılırız’ diyerek onların hayatını kolaylaştırmak için farklı çözümler üretiyoruz. Bu süreçte büyüklerimizin yanında olarak sağlıklarını önemsiyor ve evlerinden çıkamadıkları bu dönemde, kimseye muhtaç olmadan işlerini kolayca halledebilmeleri için onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği olan büyüklerimize olan gönül borcumuzu, onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirerek ve hayata katılmalarını kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirerek biz nebze olsun ödeyebiliriz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
EmekliBanka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suleyman 2020-05-02 15:14:12

Uçbin tl nakit cektim otuz tl uçret aldiniz faiz haric tefeci faizini gecti yalan konusmayin durust olun Allahtan korkun

Avatar
batuhan 2020-05-02 17:39:34

Aman aman uzak olun faizsiz sistem diyorlar ama mevduatta kafalarına göre kar payı kredide faizden yüksek

Avatar
adil 2020-05-02 17:44:29

Bir normal bankaya faiz hesaplatın birde kar payı olarak bu bankaya tefeci faiziini geçiyormu geçmiyormu aradaki farkı görünce şok olursunuz uzak durun

Avatar
34 2020-05-03 02:20:09

Faizsiz sistem diye birsey yok kelime oyunuyla haramın üstünü örtüyorlar o kadar