banner388
banner390
banner410
banner408

Emeklilere müjde! 2 ikramiye verilecek

Başbakan Binali Yıldırım emeklilere müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım önümüzdeki 2 bayramın öncesinde ikramiye verileceğini söyledi.

banner269

Emeklilere müjde! 2 ikramiye verilecek

Başbakan Binali Yıldırım emeklilere müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım önümüzdeki 2 bayramın öncesinde ikramiye verileceğini söyledi.

30 Nisan 2018 Pazartesi 22:28
Emeklilere müjde! 2 ikramiye verilecek

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesi emeklilere çift ikramiye müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, Ramazan Bayramı öncesi bin lira, Kurban Bayramı öncesinde bin lira ikramiye verileceğini açıkladı.

Başbakan Yıldırım 12 milyon civarında emekliye ikramiye verileceğini belirterek, "Emekli olmadan aylık bağlanan gazilerimiz, şehit yakınlarımız, köy korucularımız var. Her yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi birer ikramiye vereceğiz. Ramazan Bayramı öncesi bin lira, Kurban Bayramı öncesi bin lira. Emeklilerimiz daha fazlasına layık, bunun bilincindeyiz" dedi.

Bir basın mensubunun Başbakan Yıldırım'a, "Bütün bu açıklamaları seçimden önce yapıyor olmanıza muhalefet bir eleştiri getirecektir. Buna ilişkin bir değerlendirmede bulunur musunuz" sorusunu sorması üzerine Yıldırım, "Eleştiri getirmezlerse şaşarım. Onu tahmin etmek çok zor değil. Biz ne yaparsak yapalım muhalefet açısından hiç makbul bir şey değil. Seçim dönemi olmasa da aynı şeyi söylerler. Bunlar bildikleri ezberleri neyse tekrarlayıp dururlar. Meydanlarda bakıyorum, Ana Muhalefet Partisi Başkanı her gittiği yerde 'herkese bedava tapu, size şu kadar vereceğim, bu kadar vereceğim" diye ifade etti.

Başbakan Yıldırım verilecek olan 2 ikramiyenin toplam 24 milyar olduğunu belirtti.
 

Son Güncelleme: 01.05.2018 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2018-05-01 10:13:00

Duyanda derki kendi cepinden veriyor. Chp bu öneriyi iki sene önce yaptiğinda bizim akpartililer kaynak nerde demişti. Kaynak şeker fabrika paralari olmamaliydi.bu haksiz rekabet

Avatar
uğur 2018-05-01 08:47:31

icraatı görelim