banner388

e-Ticaret devi kapanıyor!

Türkiye'nin en büyük e-Ticaret siteleri arasında yer alan buldumbuldum.com kapanıyor.

e-Ticaret devi kapanıyor!

Türkiye'nin en büyük e-Ticaret siteleri arasında yer alan buldumbuldum.com kapanıyor.

01 Ekim 2018 Pazartesi 17:57
e-Ticaret devi kapanıyor!

Türkiye'nin en büyük e-Ticaret siteleri arasında yer alan Buldumbuldum.com, döviz kurundaki yükseliş ile birlikte yükselen maliyetler nedeniyle içerisinde bulunduğu ekonomik kriz dolayısıyla kapanıyor.

Kişiye özel ürünleri ve hediyelik eşyaları satan e-ticaret sitesi Buldumbuldum.com kapanıyor. İnternet sitesi haricinde fiziki satış noktaları da bulunan Buldumbuldum.com'un kurucusu Güçlü Gökozan'ın yaptığı açıklamaya göre, şirket bir süredir maddi sıkıntılar yaşıyordu. Döviz kurlarında yaşanan artışlar da bu mali tabloyu daha da kötüye sürükledi. Şirketin çalışanlarıyla da davalık olduğu ileri sürüldü.

DEĞERİ 60 MİLYON LİRADAN FAZLA

Ortakları arasında Hasan Aslanoba, Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Bedii Can Yücaoğlu ve Birol Yücel gibi isimlerin yer aldığı Buldumbuldum.com, son olarak Mart ayında bir yatırım turuna imza atmıştı. Bu yatırımın, şirketin yurtdışına açılım hedefini hızlandıracağı belirtilmişti.

Anahtar Kelimeler:
E-TicaretBuldumbuldum.com
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-10-02 09:10:28

bırakın türkiyenin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olduğunu adını bugün duydum, böyle habercilik olmaz yahu.