banner388

Dolar haftaya yükselişle başladı 

3 Ocak Pazartesi günü dolar 14 TL'ye dayanırken şuan 13.67'den işlem görüyor. 

Dolar haftaya yükselişle başladı 

3 Ocak Pazartesi günü dolar 14 TL'ye dayanırken şuan 13.67'den işlem görüyor. 

03 Ocak 2022 Pazartesi 11:21
Dolar haftaya yükselişle başladı 

Yılı kapatırken Aralık ayı içinde 18,36 TL seviyelerini gören kur, “Ekonomik önlem paketi” açıklaması sonrası düşüşünü devam ettiren dolar, yeni yıl ile enflasyonist endişeler sebebi ile tekrardan yukarı yönlü hareketlenmeye başladı. Sabah saatlerinde kur 13.77 TL seviyelerinde seyretti.

DOLAR YORUMLARI 3 OCAK 2022

Ekonomi uzmanlarının 3 Ocak 2022 Dolar yorumları: Dolar kurunda geçen hafta da oynaklık çok fazlaydı ve hafta genelinde yukarı yönlü seyirleri takip edildi. Yeni haftanın ilk gününde dolar kurunda yukarı yönlü seyrin devam ettiği görülüyor. Kur 13.50 seviyesine kadar yükseldi. Yükselişin devamında 14 seviyesi önemli bir direnç konumunda bulunmaktadır. 14 seviyesinin aşılması halinde kurdaki yukarı yönlü seyir hız kazanabilir. 14 seviyesinin altında 11 ve 14 seviyeleri arasında dalgalanma devam edebilir.

Kaynak: Sozcu.com.tr

Anahtar Kelimeler:
DolarDövizTl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.