banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda  bulundu. 

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda  bulundu. 

17 Kasım 2021 Çarşamba 15:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Partisinni grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğn, asgari ücretle alakalı "Dar gelirlilerin üzerindeki yükü hafifleteceğiz" dedi.

"YÜKÜ HAFİFLETECEĞİZ"

"Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek için azami çabayı gösteriyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah asgari ücreti de bu perspektifte değerlendirerek ilerleyeceğiz. Dar gelirlilerin üzerindeki yükü hafifleteceğiz. 2022 ve 2023'ü herhangi bir kırılmaya meydan vermeden, geride bırakabilirsek önümüzde hakikaten çok parlak bir gelecek bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

"ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce de asgari ücrete dair yaptığı açıklamada, "Ülkemizin imkanları genişledikçe, diğer emekçilerimiz gibi memurlarımızın da bundan istifade etmesini sağlıyoruz. Hamd olsun, bugüne kadar sabit ücretle çalışan kardeşlerimizi enflasyona ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" demişti.

BAKAN BİLGİN DE ASGARİ ÜCRET MESAJI VERMİŞTİ 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bilgin "Sosyal politikalarla hayata geçirme konularında yeni meseleler vardır. Bunlardan biri asgari ücret meselesidir ve asgari ücretin enflasyonun üzerinde bir refah düzeyine taşıyacak bir komisyonun çıkmasıdır. 3600 ek gösterge meselesini Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle sonuçlandırmak üzereyiz, Ocak ayında TBMM'ye getireceğiz. " ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yamuk 2021-11-17 17:24:41

Hahahaha önceden atip tutun her sene gibi görecegiz zamani gelince bence hafifletecegiz derken 4000 liradan asagi olamaz simdi 3500 olur süper zam yaptik derler

Avatar
Totti 2021-11-17 19:07:22

Hayaller paris gerçekler Turkiye

Avatar
Anthiseptic 2021-11-17 23:13:43

Kesin dediğinizi yaparsınız... Uydurduğunuz Enflasyon +1 verirsiniz sonra da bak asgari ücretliyi enflasyona ezdirmedik dersiniz...

Avatar
ÇETİN 2021-11-18 14:34:03

Hayelimizde gerçeğimizde TÜRKİYE...yüzyılın lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile...