banner388

Benzin ve LPG'ye Rekor Zam

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Benzin ve LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapılacak.

Benzin ve LPG'ye Rekor Zam

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Benzin ve LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapılacak.

04 Şubat 2019 Pazartesi 17:16
Benzin ve LPG'ye Rekor Zam

Benzin ve LPG fiyatlarına bu gece yarısından geçerli olmak üzere zam yapılacak. Benzinin litre fiyatında 6 kuruş, LPG'nin litre fiyatında ise 14 kuruşluk artış bekleniyor.

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre, Doların geçtiğimiz hafta 5.35 TL'ye çıkması, Brent petrolde yukarı doğru hareketlilik ve uluslararası piyasalarda motorin ve benzinin fiyatlarının yükselmesi ürünler üzerinde zam baskısı oluşturmuştu. Geçtiğimiz hafta yapılmayan zammın bu gece fiyatlara yansıtılması bekleniyor. Türkiye'de akaryakıt fiyatları Brent petrol, uluslararası ürün fiyatları ve dolar kuruna göre belirleniyor.

29 OCAK'TA 17 KURUŞ İNDİRİM YAPILMIŞTI

Son olarak 29 Ocak'ta benzinin fiyatında 17 kuruş indirime yapılmış ve benzin birçok ilde motorinden ucuz hale gelmişti. Benzin fiyatları motorin fiyatlarından, Van'da 8, Antalya'da 7, Diyarbakır'da 6, Erzurum'da 4, Mersin'de 3, İstanbul ve Adana'da 2, Kars ve İzmir'de ise 1 kuruş düşük hale gelmişti.

Son Güncelleme: 04.02.2019 17:17
Anahtar Kelimeler:
BenzinLpg
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2019-02-04 18:20:03

nesi rekor bunun

Avatar
... 2019-02-05 14:12:39

Dünya rekoru