banner388

Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Vatandaşın alım gücü arttı

Ekonomi zirvesinde açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyona ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşın alım gücü arttı" ifadelerine yer verdi.

Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Vatandaşın alım gücü arttı

Ekonomi zirvesinde açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyona ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşın alım gücü arttı" ifadelerine yer verdi.

24 Haziran 2022 Cuma 16:21
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Vatandaşın alım gücü arttı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından 4.’sü düzenlenen Kültepe Ekonomi Zirvesi’ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Nebati, “Hepimizin hikayesi aynı. Türkiye 20 yıldır yepyeni bir hikaye yazıyor. Bu hikaye her geçen gün güçleniyor. Yeter ki inanalım, yeter ki güvenelim. Bu ülkenin nereden nereye geldiğini değerlendirelim. Yolumuz açık, menzilimize doğru gidiyoruz. Türkiye ekonomisine baktığımızda bununla birlikte değerlendirmek gerekir. Bütçedeki güçlü görünümümüzü devam ettirdik. Uygulamaya aldığımız Türkiye Ekonomi Modeli sayesinde üretim, ihracat ve istihdamla dünyadan önemli ölçüde pozitif olarak ayrıştı. Salgın döneminde birçok gelişmiş ülke önemli ölçüde daralmıştır. Türkiye sadece pandemi döneminde değil, bugün de büyümeye devam ediyor. Dengeli bir şekilde büyüyoruz." dedi.

"MÜCADELEMİZE KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ"

Bakan Nureddin Nebati, enflasyonla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerin söyleyerek, “Vatandaşlarımızın alım gücünün arttığını görüyoruz. Gerekli adımları attık, atmaya da devam edeceğiz. Gıdada belirli ürünlerde KDV indirimlerine gittik. Enflasyonla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN İRADESİ İLE TÜRKİYE 21. YÜZYILIN EN ÖNEMLİ AKTÖRÜDÜR"

Bakan Nebati, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türk olmanın kıymetini bilin. Türkiye Cumhuriyetlerinin temsilcisi olmanın kıymetini bilin. Türkiye Cumhuriyeti’nin neler yaptığını görün. Cumhurbaşkanımızın iradesi ile Türkiye 21. yüzyılın en önemli aktörüdür. Bunu kimse değiştiremeyecek. Bizler sıradan insanlar değiliz. Bizler küçük insanların adamı değiliz. Yarınlarımız yepyeni başarılara gebedir. Bunu birlikte başaracağız. Sabırla ve azimle yürüdüğümüz bu yolda Allah en büyük yardımcımızdır.”

Kaynak: internethaber.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan 2022-06-24 16:45:32

Adam dalga geçiyor resmen yaa , yurtdışında para kazanan vatandaşların alım gücü arttı sadece!!

Avatar
soley 2022-06-24 17:45:47

ben aynı para ile niçin geçim sıkıntısı yaşıyorum.acaba geri zekalimiyim

Avatar
sdsd 2022-06-24 16:39:24

La havle ve la kuvvete illa billahil alüyyül azim

Avatar
samsunlu 2022-06-24 21:39:31

agam bizimle eğleniir

Avatar
Murat 2022-06-24 18:25:19

Dalga geçiyor galiba

Avatar
Remzi 2022-06-24 18:57:06

Ağzımı bozmak istemiyorum ya,la havale ve la kuvvete Allah'ım sen sabır ver bize Yarabbi,bunlardan bizi kurtar Allah'ım bu adam neyin kafasını yaşıyor metaverse gözlüğü mu kullanıyor Norveç mi zannediyor burayi

Avatar
ahmet 2022-06-24 21:41:54

Atttı iş bu doğru market market indirim ve zam gelebileçek ürün peşinde koşuyorlar sayenizde

Avatar
Vatandaş 2022-06-24 21:44:38

Hadi canim son cirpinislarin birak git sende vatandasa mavi boncuk dagitma..oy moy yok