banner388
banner390
banner410
banner408

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Araç sahipleri için kötü haber geldi. Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy, zorunlu trafik sigortasına zam yapılacağının sinyallerini verdi.

banner269

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Araç sahipleri için kötü haber geldi. Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy, zorunlu trafik sigortasına zam yapılacağının sinyallerini verdi.

29 Ekim 2017 Pazar 09:42
Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Zorunlu trafik sigortasına zam yapılacağı yönünde açıklamalar geldi. Sigortacılık Genel Müdürü Şerif Çakırsoy konu ile ilgili olarak, "Trafik sigortası prim fiyatlarında 2018 yılı için mutlaka bir güncelleme olacaktır" ifadelerini kullandı.


Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy, Marmara Üniversitesi'nde "Türk sigortacılık ve özel emeklilik sektörünün genel görünümü" konulu konferansa katıldı. Gazete Habertürk'ün haberine göre Çakırsoy, kendisine yöneltilen "2018 yılı için trafik sigortasında prim fiyatlarında bir değişim ya da artış bekleniyor mu?" sorusuna "Mutlaka olacaktır çünkü Türkiye'de biliyorsunuz dinamik bir piyasa var. Artan birtakım maliyetler var" yanıtını verdi.


"RAKAM BELİRTMEM DOĞRU OLMAZ"

Konuyu bakana sunacaklarını söyleyen Çakırsoy "Onlara sunacağız. Mutlaka bir güncelleme olacaktır. Hepimiz toplumun içinde yaşıyoruz, belli maliyetler artıyor, bunlara bakılacak. Ama benim bu aşamada bir rakam zikretmem, şu oran olacaktır demem doğru olmaz ama mutlaka bir güncelleme olacaktır" dedi.


"İYİ KÖTÜ SÜRÜCÜ AYRIMI"

İyi sürücü kötü sürücü ayrımının daha fazla belirgin hale getirileceğini belirten Çakırsoy, "7 basamak olan sürücü skalasının belki 17 basamak olmasını, iyi sürücünün daha çok ödüllendirilmesini, ama maalesef trafik canavarı dediğimiz sürücülerin de belki daha çok prim anlamında cezalandırılmasını konuşacağız. Bu sistem kendini sürekli güncellemek zorunda olan bir sistem" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-10-29 11:00:41

Ben trafik lambalarinda beklerken biri gelsin arkadan çarpsin adı kaza ya sonra kotü sürücü oldum öylemi saçmalık trafikte %50 kendi tecrübenle %50şans eseri araç kullanıyoruz

Avatar
bedri 2017-10-29 20:08:59

Zam olsun tabi ya, lafı mı olur, devletim sağolsun, sigorta şirketleri sağolsun, kazandığım 3-5 kuruşu veririm onlar için, aç kalırım ama olsun.