banner388

Alışverişte Yeni Dönem! Tıkla Senin Olsun

Samsun'dan doğan bir marka olan Seninolsun.com, e-Ticaret alanında kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Dilediğiniz kıyafet ve aksesuarlar, uygun fiyat ve kalite avantajı ile birlikte bir tık uzağınızda.

Alışverişte Yeni Dönem! Tıkla Senin Olsun

Samsun'dan doğan bir marka olan Seninolsun.com, e-Ticaret alanında kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Dilediğiniz kıyafet ve aksesuarlar, uygun fiyat ve kalite avantajı ile birlikte bir tık uzağınızda.

05 Şubat 2019 Salı 19:05
Alışverişte Yeni Dönem! Tıkla Senin Olsun

12.12.2018 tarihinde hizmete giren Seninolsun.com, kısa süre içerisinde adından söz ettirmeyi başardı. Samsun'dan doğan bir marka olan Seninolsun.com, e-Ticaret alanında Türkiye'nin en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mağaza, stüdyo, web, grafik ve depo bölümlerinde toplam 24 personelle hizmet veren Seninolsun.com'un öncelikli hedefi kaliteli ürünü tüketiciye uygun fiyata sunabilmek.

İŞTE SENİNOLSUN'DA YER ALAN ÜRÜNLER

Kaliteden ödün vermeden dilediğiniz ürüne uygun fiyatlarla ulaşmanızı sağlayan Seninolsun.com'da yer alan ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

* Kazak Modelleri Göz Kamaştırıyor: Kadınların kış aylarında en çok tercih ettiği kıyafetler arasında yer alan kazak, 2019 modasının en çok ilgi gören ürünleri arasında başı çekiyor. Farklı model ve renklerde kazaklar, sezon sonuna yaklaşılırken şıklık, rahatlık ve kaliteyi bir arada isteyenler için satışta.

* Mont, Kaban ve Hırka Modelleri: Soğuk kış günlerinin sonuna gelinirken kaçırılmayacak indirim seçenekleri ile dilediğiniz mont, kaban, hırka, ceket ve trençkotu Seninolsun.com'da bulabilirsiniz.

* Kadınlar İçin Şıklığın Anahtarı Elbise: Elbise, her mevsim için kadınların en çok rağbet gösterdiği kıyafetlerin başında. İster yazlık isterse de kışlık elbise modelleri için mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok. Seninolsun.com elbise kategorisinde dilediğiniz elbiseye uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

* Her Mevsimin Vazgeçilmezleri Pantolon ve Etek: Tıpkı elbise gibi pantolon, tayt ve eteklerde kadınların vazgeçilmezleri arasında. Özellikle tayt ve kot pantolon, rahatlık ve şıklığı bir arada isteyenlerin ilk tercihi. Havaların giderek ısındığı şu günlerde eteklere olan ilgi de artmış durumda. Farklı renk ve modellerde etek, tayt ve pantolonlar sizlerle.

* Küpe, Bileklik ve Yüzük ile Kıyafetlerinizi Tamamlayın: Kıyafetinizi seçtikten sonra tek eksik tarzınıza uygun bir aksesuarla kombini tamamlamak. 2019 modasına uygun küpe, bileklik, kolye ve yüzük seçenekleri ile birlikte dikkat çekici kombinler mümkün. Bu noktada iş sizin zevkinize kalıyor. Dilediğiniz renk ve modelde aksesuar ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

* 'Ağır Abiler' İçin Tesbih Modelleri: Kadınlar için yüzlerce ürünü bir arada sunan Seninolsun.com erkekleri de unutmadı. Son dönemin erkekler için en moda aksesuarları arasında yer alan tesbih, farklı modelleri ile sizlerle. Kehribar, cam, doğal taş, hayvansal, isim yazılı ve fiber tesbih modellerine Seninolsun.com tesbih kategorisinden ulaşabilirsiniz.

SHOWROOM ATAKUM'DA HİZMETİNİZDE

Seninolsun.com, sadece internet üzerinden değil mağaza olarak ta hizmet vermeye devam ediyor. Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi Abdullah Gül Bulvarı No:165/B adresinde bulunan mağaza, kaliteli ürünü uygun fiyata almak isteyenleri bekliyor. E-ticaret alt yapısı olarak ise site, ADT İnternet ve Bilişim Teknolojileri'ne ait gelişmiş e-ticaret yazılımını kullanıyor.

Son Güncelleme: 23.02.2019 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARTAL 2019-02-06 10:15:34

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN