banner388

TEOG Sonuçları Açıklandı

TEOG sonuçları açıklandı. Öğrenmek için haberimizin içindeki linke tıklayınız

TEOG Sonuçları Açıklandı

TEOG sonuçları açıklandı. Öğrenmek için haberimizin içindeki linke tıklayınız

03 Ocak 2017 Salı 16:06
TEOG Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim öğretim dönemi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) birinci dönem sınavı 23-24 Kasım 2016 tarihinde uygulandı. Öğrenciler tarafından merakla beklenen sonuçlar bugün açıklandı.

Yaklaşık 1 milyon 190 bin 826 öğrencinin başvurduğu TEOG birinci dönem sınavında öğrenciler, Türkçe, matematik, fen bilimleri, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sınava girdi.

MEB'in sitesinde bulunan Sorgu Ekranı'na 11 haneli T.C Kimlik No, gün ay yıl olarak doğum tarihinizi yazarak TEOG sonuçlarınızı veya yerleştirme sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Anahtar Kelimeler:
Teog Sonuçları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.