banner388
banner390
banner410
banner408

İşte TEOG Soru Ve Cevapları

TEOG soru ve cevapları açıklandı. Öğrenmek için haberimizin içindeki linke tıklamanız yeterli.

banner269

İşte TEOG Soru Ve Cevapları

TEOG soru ve cevapları açıklandı. Öğrenmek için haberimizin içindeki linke tıklamanız yeterli.

24 Kasım 2016 Perşembe 15:43
İşte TEOG Soru Ve Cevapları

2016-17 eğitim öğretim yılındaki Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında gerçekleştirilen ortak sınavlarının soruları ve cevapları açıklandı. TEOG soru ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yayınlanmaya başladı.

1 milyon 190 bin 826 öğrencinin katıldığı TEOG sınavının soru ve cevapları yayınlandı. 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı ve 2 gün süren TEOG 1'inci dönem sınavlarında ilk gün öğrenciler Türkçe, Matematik, Din Kültürü sınavına girerken, ikinci gün ise fen bilimleri, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil sorularını cevapladılar.

TEOG 1.dönem soru ve cevapları MEB’in EBA sistemi üzerinden yayınlanırken, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu arada TEOG 2'nci dönem sınavları ise 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak.

Son Güncelleme: 18.12.2016 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.