banner388
banner390
banner410
banner408

AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı !

Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihlerinin uzatılmış olduğu açıklandı.

banner269

AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı !

Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihlerinin uzatılmış olduğu açıklandı.

13 Eylül 2016 Salı 15:20
AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı !

Uzmanlar, 9 Eylül Cuma günü sona ermiş olan kayıtların 21 Eylül’e kadar uzatılmış olduğunu açıkladılar. Yükseköğretim kurumlarından lisans veya önlisans programından mezun olmuş olanların ya da okuyan öğrencilerin tercih etmiş oldukları ikinci bir üniversite fırsatı ile ilgili yapılan açıklamalarda, bu fırsattan faydalanmak isteyen öğrenci adayların kayıtlar için son günü beklememeleri uyarısı geldi. 

Başvuru yapacak olan adayların, “http://aof.anadolu.edu.tr” adresinden Türkiye Programları bağlantısına “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak başvurularını yapabilecekleri, daha sonra ise kayıtlar için gerekli olan belgeleri tamamlayarak, banka ödemelerini gerçekleştirdikten sonra AÖF bürosundan kayıt işlemlerini tamamlayabilecek oldukları bildirildi.
Diğer bir yandan, yoğun talep sebebi ile kayıt tarihinin uzatılmış olduğu da ifade edilirken, ikinci üniversite ile ilgili detaylı olarak bilgi için “http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr” web adresini ziyaret edebilecekleri belirtildi. 
 
 
Son Güncelleme: 13.09.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.